Cunosti legea pumnului?

Cum? Nu? Inseamna ca nu ai unde sa iti parchezi masina, nu ai “prieteni” si/sau “spate”, nu te stiu vecinii de frica si nu te numesti “smeker”!

Inseamna ca esti doar un om normal si nu ai habar macar daca vecinul (eventual de la apartamentu  15) creste capre sau alte animale!

Nu stii sa scuipi? Nu stii sa injuri? Nu stii sa “faci” zaruri? Nu stii sa “pacalesti” oamenii cu “scaunul” tau ciumeag din vreo institutie a statutului? Cum nu stii nici macar ce inseamna “ciumeg”?!

Atunci nu stii nimic din jungla in care traim!

Valorile sunt rasturnate!  Sa ne fie rusine ca traim in rusine si mizerie, ca acceptam dezmatul social si mizeria umana care ne inconjoara! Societatea se indreapta spre un dezastru iminent.

Tu ai coloana vertebrala?

Rasturnarea valorilor

Comments

Tagged on:                                                     

0 thoughts on “Rasturnarea valorilor

  • 17/08/2009 at 2:29 PM
    Permalink

    Eu nu cred ca “dracul asa de negru” . E adevarat ca sunt inca destul de multi oamneni care nu au un sistem de valori . Ca sa rastorni , trebuie sa ai ce. Cei care nu cunosc legea pumnului sau nu stiu ( sau nu vor sa stie) ce inseamna “ciumeg” merita respectati . Noi nu avem nevoie de confirmari de la cei care nu sunt ca noi …. Si DA, eu ( noi ) avem coloana vertebrala !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.