Oricum o sa te futa!

Un evreu nu isi mai platise impozitele de mult timp, gasind mereu metode de a pacali fiscul. Intr-o zi primeste o citatie sa se prezinte la sediul finantelor pentru a da explicatii privind impozitele.

Panicat se duce la un prieten care avusese aceleasi probleme sa ceara un sfat. Prietenul ii zice: “Tot ce pot sa iti zic e sa te imbraci foarte rau, sa te duci cu hainele rupte, pantofii dezlipiti, murdar si nebarbierit; astfel celor de acolo o sa li se faca mila de tine si te lasa in pace”.

Nemultumit de sfat, evreul se duce si la avocat, care il sfatuieste: “Important e sa lasi impresia de putere si siguranta. Inchiriaza o limuzina, un smoking, un ceas Rolex de aur si du-te.
O sa li se faca frica de tine si te lasa in pace” Tot nemultumit, evreul decide sa se duca la rabin si ii povesteste: “Rabinule, prietenul mi-a zis sa ma imbrac prost, avocatul sa ma imbrac luxos, nu stiu de cine sa ascult”.

Rabinul se gandeste un moment si zice: “Fiule, am sa iti spun o mica poveste care te va lamuri. A fost odata o fata tanara care trebuia sa se marite. Nestiind cum sa se imbrace in noaptea nuntii, ea s-a dus si i-a cerut sfatul mamei sale.

Aceasta i-a zis: – Fata mea, imbraca-te cu rochia veche a bunicii tale, cea neagra si lunga , si incheie-te pana la gat, pune-ti si un batic in cap astfel incat sa nu ti se vada decat chipul. Nemultumita fata i-a cerut ajutorul celei mai bune prietene care i-a zis: – Imbraca-te cu o lenjerie sexy, parfumeaza-te, cumpara-ti o rochie super scurta si totul va fi bine. Fiule, cred ca povestea asta a mea iti va fi de mare folos”
Nedumerit, evreul intreaba: “Bine, rabi, dar nu inteleg ce legatura are ceea ce tocmai mi-ai spus cu problema mea. Nu poti fi mai clar?”. “Fiule, nu conteaza cum o sa te imbraci, oricum o sa te futa!”

Comments

By iYli on 28/01/2009 · Posted in Zi de zi

15 Comments | Post Comment

cinneva says:

tare bancul:), cand l-am auzit prima oara am murit de ras…mai ales ca cel care mi l-a spus ar un fel f spumos de a spune bancurile:)

Posted on Ianuarie 29th, 2009

Alflori Marius says:

Foarte tare :D…

Posted on Februarie 5th, 2009

teo says:

depinde cine ๐Ÿ˜‰

Posted on Februarie 12th, 2009

jurnaluluneifete says:

deci pana la urma ..nu haina face pe om ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

Posted on Aprilie 2nd, 2009

Neuron says:

Julia,o sa il imprumut. Iti scriu drepturile de autor(desi nu cred ca-ti apartine). Mersi

Posted on Aprilie 6th, 2009

Adrian Moertz says:

Cu titlul ales de tine pt postul ฤƒsta se duce si farmecul bancului.

Posted on Aprilie 11th, 2009

Axel says:

@iyli apropo de ce a comentat si @neuron :
specifica si tu sursele ca si eu as vrea sa-l preiau

Posted on Aprilie 18th, 2009

iyli says:

@Axel da, citeste IMPORTANT
il poti lua, dar dai link

Posted on Aprilie 18th, 2009

Vali says:

Am murit de ras! :)) intr-adevar, nu haina il face pe om, dar se pune intrebarea cand e placerea mai mare, cand hainele sunt urate sau cand sunt alese pe spranceana?

Posted on Aprilie 25th, 2009

Stoica Rodica says:

Cand este nud

Posted on Octombrie 2nd, 2010

Zuzu Bijoux says:

eu as spune altfel: nu te baza pe haina ๐Ÿ™‚ cand ti-e lumea mai draga nu te astepta sa functioneze aia cu ‘nu haina-l face pe om’…e cu doua taisuri

Posted on Iunie 16th, 2009

Catalin Iordache says:

@jurnaluluneifete
๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚ mai ales cind nu e pe om…

Posted on Iunie 24th, 2009

scorpion69 says:

F tare..si sotul meu e evreu si se potriveste de minune..!!f f tare!!

Posted on Iulie 7th, 2009

Radu Cotoros says:

Foarte tare bancul….suuuuper! :)))))))

Posted on Iunie 7th, 2010

Eric says:

cam lung dar merge!

Posted on Mai 5th, 2011