Cand eram in liceu, aveam o colega, o roscata, Corina. De la ea am aflat de Sf. valentin. Tipa era catolica. Devenea turbata de ziua asta. Punea pe hartie lista prietenilor baieti pe care ii avea si cu care ar fi dispusa sa se pupe, deoarece, spunea ea- de Sf. valentin trebe neaparat sa te pupi cu careva. Dupa ore pleca in calatorie. La Mihai Viteazul era X, care era brunet si etc etc, la Sava era Y,Z si S. Ar fi fost misto sa se pupe cu toti, dar era si mai misto sa nu stie unu’ de altu. Hm, hm cum sa faca. Asa ca se mozolea cu unu’ in baie, altu’ o scotea la suc, iar al treilea, mai timid ramanea pentru o intalnire de weekend care se lasa cu tinut de mana si floricica in Cismigiu.
Mie imi licareau beculetele si nu intelegeam nimic. Incercam sa fac conexiuni logice, superstitii, pupat; in capul meu erau toate buluc, asa ca ajungeam la o singura concluzie. Corina asta e nebuna de legat si plina de frustrari. Cum dracului sa alergi de Sf. Valentin din liceu in liceu doar doar te-oi pupa cu careva; sa te lingi si sa ai noroc in dragoste tot anul?! Injosirea de pe lume!
Da, in fine. In 2007 inainte de Anul Nou stateam la o coada (tipic) pentru a cantari fructele intr-un supermarket. Dracica ma tot intreba nu stiu ce peste 15 persoane care se uitau ca la tenis, ba la el, ba la mine, i-am dat mu** unei pitzi blonde care avea senzatia ca trec in fata ei- si la un moment dat EA, care urmarise tot spectacolul, zice:
-JD?! Ce faaaaci?
Eu ce sa fac? in momentul ala cantaream fructe si cautam rapid in mintea-mi plina de liste de cumparaturi cine e fata bruneta, de vreo 30 si ceva ani, plinuta si cu o fata sictirita de viata?!
OMG.Am imbatranit, ce dracu se intampla? E ca in filme!
–A, bine, tu? Stai asa!
-Bai, nu mai lua alea, ia din alea verzi (am continuat sa conversez cu Dracica peste capetele altor cumparatori).
“Cine e, cine e?!”
In fine fata imi spune ce mai face, cu ce se mai ocupa,ma pupa, ma ia in brate, plm, in final apare si un tip brunet langa ea (o fi cel de la M.Viteazul?!).
Gata, am realizat cine e fata, dar cum o cheama, frate, cum o cheama, aoleu panica!
Langa mine apare Dracica cu bratul plin de cumparaturi si uitandu-se ca la urs si incepe partea cea mai nasoala:
– Uite, (cum l-o fi chemand pe brunet) ea este JD,a fost cu mine in liceu, etc etc. Fata, dar esti neschimbata!
Acum da bine, trebuia sa fac si eu prezentarile cu Dracica, doar ca nu realizasem inca numele fetei. Pfff…
Dracica intinde mana spre fata, uitandu-se crucis la mine; eu ii zic numele si BAANG la fix imi pica: ea este Corina!
Si eu si Dracica rasuflam usuaratzi!
In fine! conversatie frumos, etc.
Dar hey, ce s-a intamplat?! Unde e fata aia frumoasa din liceu care voia sa nu ramana nepupata de Sf. Valentin?! In ce s-a transformat?
Am vorbit despre intamplarea in sine cu alte colege din liceu, care mi-au zis ca nu a fost niciodata frumoasa Corina! Inseamna ca …?! Percep eu altfel realitatea? Au fost ele intotdeauna geloase pe ea?
Se poate. Mai ales ca o data, de Sf. V. mi-a furat un sarut 😀

Valuri de Sf. Valentin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.