Mi-am aruncat ochii la “Duminica in familie”. Si i-am luat inapoi, stati linistiti 😀
Am nimerit probabil la momentul penibil nr.1. al emisiunii. Mihaela tocmai intreba o fetita de 5 ani daca stie ce inseamna streaptease. Nu? Vai! Du-te la mami sa-ti explice si sa te tzina cu spatele la scena. Urmeaza baietii de la Flamingo, etc etc. Vai baietzii, mari artisti, mari dansatori, mare numar de streaptease.

Mare plictiseala! “Dansul” baietzilor, parca in reluare, compus din simple miscari de aerobic nu m-a impresionat. Spre final, cand au inceput sa-si scoata camasile, a aparut si Doroftei dintr-o cutie mare de cadou, cu un buchet de flori in mana pentru a-i face o surpriza frumoasei lui sotii.

Bravo, Doroftei, te-ai miscat natural si ai respectat ritmul muzicii. Iar surpriza ta a fost primita cu dragoste! 🙂
Viorica de la Clejani (fata desteapta ca de obicei 😉 ) a ales la misto pe Mister-ul Valentin din randul celor de la Flamingo, dupa ce a spus ca ei ii par toate fete asa fara par 😀

Mai conteaza daca esti fata sau baiat atata timp cat faci parte din trupa Flamingo a “chinezoiului Emo” (Pasat)- dupa cum l-a alintat Mihaela?!
Cand a venit Vonda Shepard in emisiune, Mihaela a avut lacune in discursul in engleza, s-a balbait, s-a zapacit, m-a zapacit. O fi avut emotzii!

In fine. Invitati ok, dar discursul Mihaelei este penibil de-a dreptul. Vorbarie multa si fara rost; se pierde in detalii neinteresante.

Pierdere de timp.
Cine se uita la emisiunea asta si de ce?

Fani- Mihaela Radulescu?!

Comments

Tagged on:                                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.