hard-candy1

Louise Veronica¬† Ciccone ¬†vine in Romania. Foarte tare! ūüėÄ

Bogdan,¬†un amic din liceu era indragostit de ea; avea camera tapetata cu pozele¬†artistei. ¬†Acum amicul e in Praga (el stie ce face acolo- noi doar banuim), iar “Regina muzicii pop”, ca orice alt solist international aflat in pragul “pensionarii” a inclus in turneul sau si Romanica.

A plecat de acasa (din Detroit la¬†New York)-¬†)¬†cu curaj, contrar vointei tatalui sau¬†–¬†si cu dorinta de a ajunge vedeta.¬† A luat ca si nume de scena¬†prenumele mamei sale, moarta pe cand artista avea doar 5 ani.

Cand s-a lansat nici macar nu facusem ochi. “Like a virgin” e una din piesele mele favourite; stilul¬†sau vestimentar¬†a influentat moda anilor ’80. A¬†avut roluri ca si actrita in piese de teatru si in filme, a lansat chiar si cateva carti;¬†danseaza si canta de la inceputul carierei sale. Si a avut¬† o viata¬† personala zbuciumata.

Face parte din generatia lui Michael Jackson, iar noi suntem generatia care ii va ingropa. Va imaginati titlurile ziarelor?
Insa, dincolo de asta, tu , de 20- 30 de ani- crezi ca la varsta ei vei arata la fel de bine?

Poate! Daca¬†te vei “tapeta” cu botox si silicon. Unde?¬†Peste tot!

Eh, dincolo de asta insa, de “pensionari” si botox trebuie sa dam Madonnei ce-i al Maddonei! Recunoasterea artfeactului! Recunoasterea originalitatii, a faptului ca a contribuit la schimbare, in anii ’80.

Madonna vine in Romania. Pe 26 august va concerta in parcul Izvor din Bucuresti. Muzica? Dans? E Madonna, ceea ce inseamna ca va avea un show extraordinar!
Merita sa fim acolo?!???

Ca si noua

Comments

0 thoughts on “Ca si noua

 • 22/02/2009 at 2:35 AM
  Permalink

  Da. Madonna vine in tara. Eu..nu ma voi duce.
  ptr show..ar merita…cu toate ca..ma gandesc ce merita? show-ul…sau Madonna.
  Nu cred ca ma voi decide pana la concert…:)..
  astept Depeche…
  impusc doi iepuri deodata. Am si show..am si muzica mea.:)..

  Reply
 • Pingback:Regina aduce omagiu- Regelui « Iyli’s Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.