hard-candy1

Louise Veronica  Ciccone  vine in Romania. Foarte tare! 😀

Bogdan, un amic din liceu era indragostit de ea; avea camera tapetata cu pozele artistei.  Acum amicul e in Praga (el stie ce face acolo- noi doar banuim), iar “Regina muzicii pop”, ca orice alt solist international aflat in pragul “pensionarii” a inclus in turneul sau si Romanica.

A plecat de acasa (din Detroit la New York)- ) cu curaj, contrar vointei tatalui sau – si cu dorinta de a ajunge vedeta.  A luat ca si nume de scena prenumele mamei sale, moarta pe cand artista avea doar 5 ani.

Cand s-a lansat nici macar nu facusem ochi. “Like a virgin” e una din piesele mele favourite; stilul sau vestimentar a influentat moda anilor ’80. A avut roluri ca si actrita in piese de teatru si in filme, a lansat chiar si cateva carti; danseaza si canta de la inceputul carierei sale. Si a avut  o viata  personala zbuciumata.

Face parte din generatia lui Michael Jackson, iar noi suntem generatia care ii va ingropa. Va imaginati titlurile ziarelor?
Insa, dincolo de asta, tu , de 20- 30 de ani- crezi ca la varsta ei vei arata la fel de bine?

Poate! Daca te vei “tapeta” cu botox si silicon. Unde? Peste tot!

Eh, dincolo de asta insa, de “pensionari” si botox trebuie sa dam Madonnei ce-i al Maddonei! Recunoasterea artfeactului! Recunoasterea originalitatii, a faptului ca a contribuit la schimbare, in anii ’80.

Madonna vine in Romania. Pe 26 august va concerta in parcul Izvor din Bucuresti. Muzica? Dans? E Madonna, ceea ce inseamna ca va avea un show extraordinar!
Merita sa fim acolo?!???

Ca si noua

Comments

0 comentarii la „Ca si noua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.