sustin-turismul-in-romania1

Internetul este un domeniu nelimitat si daca stii cum sa il “exploatezi” poti avea rezultate incredibile.
La fel de nelimitat este si domeniul turismului la noi, in Romania; si la fel, poate functiona excelent, cu rezultate wooowww— pentru ca oamenii care vin aici pot beneficia de toate tipurile de turism; zonele pe care le avem au potentialul de a oferi turistilor pentru aceeasi zona si munte si apa.
Targhetul adica grupul tinta de turisti care vin poate fi extrem de diversificat, deoarece in aceeasi zona pot veni oameni care sunt interesati de turism sportiv, de turism de cercetare , de turim cultural, de turism de relaxare, de turism de tratament, si asa oameni din mai multe domenii se pot intalni totodata, ceea ce este extraordinar.

romania-tara-vacantelor-de-vis

Internetul reprezinta “goarna” Romaniei. Hei, asculta, uita-te! Romania e mai mult decat ai crezut vreodata! Opreste-te o clipa!

romania-tara-vacantelor-eterne

O reclama clara despre toate tipurile de turism care pot fi practicate in Romania poate fi sub forma unei “fotografii”.
De ce? Impactul vizual este cel mai puternic; propun ca reclama sa fie alcatuita din mai multe fotografii din aceeasi zona si cu tipurile de turim care pot fi practicate; este foarte important sa se inteleaga ca o zona are potential pentru mai multe tipuri de turism este foarte important ca grupul tinta sa fie cat mai mare.
Succesiunea de fotografii sa arate diferitele tipuri de turism care se pot practica in Romania si sa se inteleaga ca Romania este tara care beneficiaza de un potential turistic incredibil.
Propun si o forma noua de turism de afaceri.
Apropos, mai sunt oameni de afaceri pe criza asta?:D Jocking
Partenerii de afaceri sa se intalneasca intr-o anumita zona care sa ii relaxeze si sa se poata gandi la afacerile lor, departe de tara din care vin; sa aiba energie noua sa ia deciziile potrivite.
Acum revin la succesiunea de fotografii care sa explice, sa arate oameni care cerceteaza, oameni care se plimba , oameni care se bucura si innoata in mare, care se catara pe munte, care viziteaza locuri pline de istorie si picturi de o mare bogatie culturala; oameni care coboara pe munte pe bicicleta, sau care se catara; sa nu uitam de agroturim.
Propun ca atunci cand se acceseaza filmul acesta sa fie insotit de niste explicatii din care sa se inteleaga ca in Romania turistii beneficiaza de un potential turistic incredibil.
Mai adaug ca respectivul clip cu succesiune de fotografii sa fie insotit si de muzica, ca toti stimulii cititorului sa fie activati.

romania-the-best-holiday-ever1

Romania tuturor vacantelor

Comments

Tagged on:                                                 

0 thoughts on “Romania tuturor vacantelor

 • 22/02/2009 at 3:47 AM
  Permalink

  imi place cum gandesti,iar bannere-le sunt reusite 😉

  Reply
 • 23/02/2009 at 11:51 AM
  Permalink

  Un adevarat roman. Stie sa-si iubeasca tara, stie ca Romania are multe de oferit, privind latura turismului.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.