Da familiei autentice

Mi-a iesit in cale, afisul de mai sus, la inceputul acestei saptamani, in Unirii.
Afis, dupa afis, plina P-ta Unirii. Dupa modul in care au fost puse si dupa numarul lor mi-am dat seama ca vor sa atraga atentia, vor ca restul oamenilor sa le vada; si sa dea de gandit. Ce anume?
Asta depinde de fiecare, de modul in care este construit si de valorile pe care si le-a updatat pana acum.
Maine in Bucuresti va fi Parada Gay; clar “Da, familiei autentice” este organizat astazi, cu o zi inainte – in incercarea de a semnala diferente, atitudini, traditii; in incercarea de a a opri din drum porniri….
Organizat de catre Alianta familiilor din Romania, Forul Ortodox Roman si Federatia Pro Vita, “Marsul pentru Familie” incepe astazi, 22 Mai, la ora 17, in fata Ateneului Roman din Piata George Enescu.
Este sustinuta familia autentica, formata din barbat si femeie, asa cum a lasat-o Dumnezeu si cum scrie in Biblie, dreptul unui suflet la viata din prima clipa de conceptie (incetarea avorturilor).
Au un slogan interesant: “Nu lasa lumea sa se termine cu tine”.
Si acum incep sa imi vina in minte o serie de intrebari, o serie de nelamuriri ….o serie de lucruri ce se bat cap in cap; si pana la urma daca fiecare am sta frumos pe felia noastra de viata fara a jigni sau fara a omori, fara a da peste cap vietile altora totul ar fi foarte frumos; dar …mai mult judecam pe altii decat sa evoluam 😉
Libertatea de a comunica, toleranta fata de ceilalti si respectul se invata!

Acest articol reprezinta o simpla stire.
Sursa “Marsul pentru familie” este Comunicatul de Presa dat pe 18 Mai 2009.

"Da, familiei autentice" vs Parada Gay

Comments

2 thoughts on “"Da, familiei autentice" vs Parada Gay

 • 25/05/2009 at 3:34 AM
  Permalink

  repet: “Acest articol reprezinta o simpla stire.”
  Scopul acestui blog este de informare.
  Daca e vb de gay sau de biserica, de manele sau de calatorii pe luna – orice subiect care poate interesa pe oameni va fi “adus” aici. Asta nu inseamna ca promovez un eveniment sau un altul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.