Cand timpul iti fuge de sub picioare si nu mai stii ce carte sa deschizi intai, ce dar sa alegi, care floare e mai frumoasa si daca noaptea poate fi inca sfetnic bun.
Cand amagirea se transforma in dragoste si cand dragostea iti marturiseste ca nu a putut mai mult, ca a preferat sinuciderea.
Cand ti se ofera si cand sari in sus de bucurie, doar pentru ca ai avut intuitie si ai ales calea buna, calea DOAR simtita.
Cand te topeste in tine cu durere si din durere, iar usa, scartaind iti sopteste doar sa bagi frigiderul in priza si totul se va rezolva.
Cand vara iti canta in urechi zgomotos, iar agenda este deja facuta pana in vara urmatoare; cand mereu lucruri noi apar si calul a fugit cu tot cu fraie, cand tu esti al altcuiva, iar eu nu pot decat sa ma tavalesc de ras.
Totul sau nimic, vechea “dilema” care ma zdrobeste sub perfectiunea ei, imi danseaza pe muzica frantuzeasca cand luminile sunt stinse si imi sopteste ca a venit timpul…
Cu roz sau negru, lucrurile fac parte din noi si fiecare intalnire de pe lumea asta e scrisa in stele, cu dragoste sau cu razbunarea rautatilor cumva, de undeva, de unde timpul a stat in loc, iar eu te iubeam inca.
Si nu as spune ca este prea tarziu deja, dar usa aia tampita mi-a luat-o innainte, iar frigiderul e gheata acum, nu ma mai pot misca si nu mai pot ierta, nu mai pot da timpul innapoi, dar el e inca acolo, ascuns dupa norul neprevazutului, al efemerului si al nebuniei din noi.
Am schimbat cheile, am aruncat cu durere vechea incuietoare, cand simteam ca imi explodeaza mintea si nimic nu mai are sens odata ce mi-am calcat pe inima, dar…..
Astazi m-am indragostit 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9MxmthbKZYU]

Lucruri grave se intampla

Comments

Tagged on:                 

One thought on “Lucruri grave se intampla

 • 24/06/2009 at 12:00 PM
  Permalink

  Like a river flows
  surely to the sea.
  Darling so it goes.
  Some things are meant t be,

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.