In diminetile alea scartaind in raze ratacite de soare, dimineti proaste care se grabesc din neant, cand patura te cauta cuminte, dar visele tale sunt imprastiate pe toti peretii……in diminetile alea in care te rupi intre noua zi si somnul pierdut …numai in diminetile alea vezi totul la rece; si vine tipicul: this is the 1st day of the rest of my life!
Fara treaba si fara stres, agenda mentala inregistreaza noile aberatii, creioneaza drumul spre aducerea lor in realitate si nimic nu este imposibil.
Nici zborul pescarusilor si nici coroana regelui ratacit in Zimbabue nu sunt imposibile.
Sunt oameni aproape si sunt cei care te fac sa zambesti, sa razi si sa radiezi cumva; sunt clipe si sunt idei in care crezi; uitasei sa crezi si uitasei sa te inalti.
De la teorie la practica, pragul de metal este luat in zbor de catre prietenie, iar puterea ei, in cantul alb si lin, in cantecul florii de colt presate- te alina si iti alina timpii. Vad fiecare fractiune de secunda ca pe o boare placuta, o boare ce trece si lasa loc alteia si alteia si esti tot mai proaspat, tot mai TU, tot mai aiurea si tot din totdeauna.
Ai vrea cand soarele rasare ca tot ce ai sperat sa ramana pe loc, iar optismul si setea de maine sa fie mereu imbracate in cununa de brazi si leagan de stele, in pasii aiuristici facuti pe alei, in zgomotul lacului de aproape.
Hhahhha!
Buna dimineata!

Cantecele astea m-au fermecat din prima clipa in care le-am auzit. Si inca imi dau ritm; au trecut doar 12 ani 🙂

P.S. Bai, oamenilor de munte, mai taceti fratilor din gura cand se canta!
Si am si o mare intrebare: de ce nu ati pus nimic cu Mogly de la Floare de Colt din Brasov? Omul ala este un geniu al chitarii!
Te pupa fata, Mogly! 🙂 si te iubeste!

Buna dimineata,ma!

Comments

2 thoughts on “Buna dimineata,ma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.