Cum spulberi un vis?
Foarte simplu!
In primul rand nu trebuie sa intelegi ca ala este un vis cu adevarat! Iar ala e un prost care a stat noaptea si a cacat solutii ca sa nu ii mai urle toti peretii in cap, sa nu mai aiba ganduri de a se juca cu focul si a lua scalpuri degeaba- de la oameni nevinovati!
Incepi sa faci planuri mai mult decat ala care viseaza – incepi sa inventezi motive si imagini mai mult decat tampitul ala care are visul, cauti raspunsuri care nu exista si le stii tu pe toate!
Pentru ca nu poti sa iti controlezi propria viata, vrei sa ai control asupra vietii altora, asupra viselor lor, asupra ultimei chestii in care prostii aia mai credeau.
Si nu ai urechi sa auzi realitatea si nu ai ochi sa vezi adevarul, nu ai maini sa simti alte maini intinse, pentru ca te vezi doar pe tine, propria nebunie si singuratate, propria nesiguranta si minciuna.
Nu suntem toti la fel si nu toti mintim. 😉
Uneori doar vindem ce se cere si nu inseamna ca ne reprezinta, uneori vindem doar ce aveam si asta nu inseamna ca aveam mai putin; uneori vindem doar ce castigam si asta nu inseamna ca am fi putut sta in loc.
Si asta nu inseamna ca s-a terminat, ca punem la gunoi tot si ca ne-am schimbat; si asta nu inseamna ca dam cu sutul prietenilor adevarati si alergam dupa himere; si asta nu inseamna ca am uitat ce suntem in fapt.
Cand ai au vis e prea mult si prea greu sa il explici; nici macar tu nu stii de unde vine si de ce vine; faci ce simti si incerci sa ii construiesti traseul, astfel incat el sa devina mai mult decat un vis, realitatea care te inconjoara, in care sa te balacesti ca o rata salbatica si obosita de atatea calatorii; cand ai un vis si ti se cer explicatii in ceea ce te privesti, stand sa faci calcule matematice asupra mecanismului care l-a scornit se duce dracu’ tot; si caldura si placere si prietenie si calm si tot ce omeneste verificand putem ascunde in noi.
Dincolo de vise nu mai este nimic si dincolo de nimic simt ca ma ia dracu’….
Ca apa aia s-a imputit, iar algele o murdaresc treptat, ca aleluia, la revedere, cale batuta cu toate scornelile noptilor nedormite si poti sa iti dai foc linistit!
In jurul meu totul este un dezastru…
Nu mai am putere, nu mai pot, nu mai stiu, nu mai vreau!
De ce as mai avea?! Si cum se face asta????
Nu sunt robot, imi pare rau!
Poate e momentul sa imi iau propriul scalp? …….
Ah si stii ce? Tacerea nu este de aur! Tacerea este minciuna si este lasitate!
E nebunie sa crezi, sa iti doresti ca poti avea control asupra a tot si asupra tuturor care te inconjoara, asa ca nu te mai stradui atat de mult sa intelegi lucruri mai mult decat te intelegi pe tine 😉
Opreste chinul asta si pune capac glumelor aiuristice care ranesc!
Daca nu intelegi nu inseamna ca ai dusmani, ci ca si tu ai limite.
Noi toti avem limite.
Dumnezeu e unul singur si acela nu esti tu! Si nu sunt nici eu!
E lasitate sa spui ca totul este simplu cand tu cauti idei inexistente peste tot!
Sa fim seriosi, ca doar suntem baieti mari 😉
Vreau sa dorm, nu sa fac laba!

In jurul meu totul este un dezastru…

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.