Hai hui prin lumea povestilor, lume simpla, in care nu te alearga Bau-Baul- chiar daca ai vrea.
Hai -hui prin lumea copilariei in care batul e cel mai tare cal calarit vreodata, iar frunza are valoarea unei intregi paduri.
Calator intr-o singura viata, cand viata e prea scurta daca nu o vrei.
Din copilarie avem totul si copii suntem mereu; copii imbracati la costum sau doar in blugi taiati, in rochita rosie sau blugi evazati, pastram in gand lucrurile care ne-au influentat candva, cumva.

Desenele mele animate favorite din copilarie? Cele clasice realizate de catre Walt Disney, apoi mai sunt si Sandy Belle, Strumfii si ceva gen Clementine.
Nu imi plac desenele animate “moderne” difuzate acum pe canalele speciale pentru copii, deoarece- au personaje urat realizate, doar trasate fizic si fara o personalitate clara- iar actiunea in sine instiga la violenta, invidie si rautate in randul copiilor.

Aseara, am fost la #DeseneTweetMeet, o actiune organizata de catre Desenele Copilariei, la Cafepedia din Bucuresti; o actiune interesanta la care am cunoscut si revazut twitter-isti dragutzi. Hi hi!
Este in regula sa revezi lucrurile cu care ai crescut, nu de alta, dar suntem (cumva) la varsta la care am putea avea copii- chiar daca nu ne place sa recunoastem asta- si consider ca desenele animate de atunci sunt educative in comparatie cu ce vad pustii de azi! So, think about it! 😉 cand o sa vina bebe si arata-i si lui lumea ta, din bucuria ta!

Iata si cateva fotografii de la locul faptei!

P.S. Marco va propune incepand de aici pe Olivier Berendinus Bommel, un personaj olandez de desen animat foooarte tare!

A mai scris despre #DeseneTweetMeet & Bogdan.
Care mai sunteti?
See ya!

P.S. 1 Asa cum am zis si aseara, propun pentru urmatoarea editie vizionarea “Povestii Povestilor” a lui Creanga. Hi hi!
Poate ati aflat intre timp despre ce este vorba! =))

#DeseneTweetMeet

Comments

Un comentariu la „#DeseneTweetMeet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.