Si cum omul, orice om 😀 e mai vesel si mai jucaus dupa o masa copioasa :D, astazi, invatam o noua reteta. Si nu asa oricum si de la oriiiiicineeee.
Maaaadaaaliiinaaaaaaa, prietena mea, ne primeste din nou in bucataria sa (desi se plange mereu de cat este de mica- lasa, Mada- ca acum ne este foame si suntem mai supli asa :D, incapem) si ne dezvaluie noi secrete culinare!
Ce? Ce?
So astazi, invatam a prepara snitele!
Yummiiiii, deja salivez aici, am si painea pregatita!
Imi mai trebuie ceva? Nu mai stiu!
Ce sa mai vorbim atat, mai bine ii dam drumul!
Ah, voiam sa spun de fapt, mai bine o lasam pe Mada sa ne arate ceva….nici nu mai pot sa gandesc de foame ce imi este!

*****

1 piept de pui mare – am scos pielea de pe el, apoi l-am dezosat. L-am tăiat în fâşii.

Am sărat şi respectiv piperat fâşiile obţinute.
Am pregătit într-un vas nişte făină, în altul pesmet şi în altul 2 ouă bătute bine. Fiecare fâşie de carne am trecut-o prin făină, apoi prin ou şi la final am tăvălit-o prin pesmet.

După care… ţuşti cu ea în tigaia cu ulei încins.

Le-am întors în tigaie să se rumenească frumos pe ambele feţe şi… gata!

 snitele by iYli (2)

Hai la masaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Ca mananc tot! 😀

Cum sa prepari snitele

Comments

4 comentarii la „Cum sa prepari snitele

  • 21/09/2009 la 11:44 PM
    Legătură permanentă

    faina-ou-pesmet-tavalit-tusti tigaie…faina-ou-pesmet-tavalit-tusti tigaie…faina-ou-pesmet-tavalit-tusti tigaie…faina-ou-pesmet-tavalit-tusti tigaie…faina-ou-pesmet-tavalit-tusti tigaie… tigaie tusti- pesmet-ou-faina…
    tigaie tusti- pesmet-ou-faina…tigaie tusti- pesmet-ou-faina… tusti-ou-faina tigaie-pesmet…tusti-ou-faina tigaie-pesmet… gataaaaaaaaaaaaaa! s-au ars, in puii mei! de fapt ai vostri, ca mie imi plac snitelele de porc!! Da’ painici cu ce ramane stie Mada sa faca? De nu…o invat!! Hai baieti, lasati misto-ul eu vorbeam stricto senso!

    Răspunde
  • 21/09/2009 la 11:48 PM
    Legătură permanentă

    si cand cilly-willy o sa vre, poate da la toata lumea si cele 2 retete ale mele, mari si late: omleta…cu orice si salata… cu orice! (Ca sa nu apara 30 de comentarii si citindu-le sa contribuim astfel la consumarea resurselor planetei, precizez: orice ce are omu’ in frigider! Asa sunt sigur ca nu va fi nici un comentariu! Hi-hi-hi!)

    Răspunde
  • 16/08/2010 la 7:36 PM
    Legătură permanentă

    Yummm! eu dupa ce tai carnea si o bat, o pudrez cu piper, putina vegeta si un praf de busuioc si aez bucatile unele peste altele si intre ele rondele ce ceapa. Le las asa cca 1h la frigider. Le da un gust foarte bun, merita sa incerci:D Uf, acum imie pofta:))

    Răspunde
  • 28/12/2010 la 11:14 AM
    Legătură permanentă

    Data viitoare, incearca sa amesteci pesmetul cu nuca de cocos. O nebunie, nu alta. Dar ai grija sa nu fie ars uleiul pentru ca ti se inegresc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.