E simplu in bucatarie, sa gatesti, sa te joci cu aromele si cantitatile.
Dar nu si cu focul aragazului; ca si ala tot foc e si mai si arde….mancarea vreau sa zic!
Astazi invatam sa facem ostropel de pui!

via Madalina. Thx baby 😉

Am folosit 6 pulpe superioare de pui. Le-am spălat bine şi le-am pus la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.

Le-am întors, astfel încât să se prăjească bine pe toate părţile.

În timp ce pulpele erau la prăjit, am desfăcut o cutie de roşii în bulion, le-am tocat mărunt şi am mai dat pe răzătoare vreo alte 4-5 roşii proaspete.

După ce pulpele s-au prăjit şi deci le-am scos din tigaie, am pus în uleiul respectiv roşiile despre care tocmai v-am povestit. Am taiat 5-6 căţei de usturoi (feliuţe subţiri) şi i-am adăugat peste roşiile care clocoteau.
Am pus un pic de delikat şi din destul piper măcinat.

22 25

După alte câteva clocote am răsturnat acest sos într-o cratiţă, am pus şi bucăţile de pui peste, am mai completat cu puţină apă şi am lăsat să fiarbă, pănă s-a pătruns carnea.

Pofta buna!
Atat de buna ca fuge si oala cu ce am gatit cu tot!

Ostropel de pui

Comments

One thought on “Ostropel de pui

  • 26/07/2010 at 1:45 PM
    Permalink

    Nu voi putea sa inteleg niciodata de ce unele persoane spala carnea inainte de a o pune la foc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.