Eheeiii, voinicii mei, undeva in iarna ma apucase dorul de munte, dorul de chitara si de brazi, de focul de tabara si de nebunia plecarilor alaturi de cei mai frumosi oameni din lume, oamenii de munte, mutzomanii.
Pe oamenii astia daca ii vezi si dupa 10 ani tot prieteni iti sunt, cei mai buni prieteni.
In Vama, la Folk You, l-am revazut pe Costica! Si ce am tipat si cat de fericita am fost!
Iar, Costica, tatal lor, e neschimbat, la fel de plin de viata, la fel de sincer si corect, la fel de OM DE MUNTE!

1

Pacat ca mi s-a stricat minunatia de camera si nu am putut inregistra cantarile facute la masa, alaturi de prieteni sau pe plaja inspre rasarit, alaturi de aceeasi prieteni de data asta mai veseli :D.

Nu stiu de cine sa imi amintesc acum intai. De Andreea care a fost cu mine si cu doua papornite cu care plecasem de cu seara la Folk You.

Andreea

Pe Geo il stiu clar ca a cantat si el si ne-am chinuit amandoi sa ii dam de cap unei Paduri Nebune, atat de nebune, incat nu ne-a ascultat…… palinka aia in rest a fost prea buna si m-a rapus definitiv.

iyli

Apropos, ce mai faci Ovidiu, prietene?
Sigur nu era Ovidiu, dar ce mai conteaza? Cine te-a pus sa imi dai palinka?

Aici ar trebui sa stea poza cu mine sau poza cu Ovidiu, dar credeti-ma niciunul dintre noi nu arata prea comercial dupa palinka aia.
Si tot aici ar trebui sa stea si tot in pozne si restul lumii, dar cadrul si personajele nu au mai incaput tot din motive comerciale.

Revenind la lucruri mai serioase!
Nu il mai vazusem pe Costica de cand eram mica, atat de mica incat nici amintiri nu mai am de atunci (sau o fi tot de la palinka???!!!) Glumesc! De fapt de destul de mult timp, astfel incat aceasta revedere sa ma umple de bucurie, sa imi readuca ceva din ce eram odata, din ce visam odata, din lumea muntelui si a chitarii mereu proaspete, mereu prietenoase, mereu senine.

chitara

Cate lucruri uitasem si cate lucruri stiu acum iar! Si ce curaj si ce bine!
Cine e Costica? Un om talentat, un maestru al chitarii si tocmai de aceea repet – imi pare rau ca nu exista inregistrari bune cu el pe Yt, dar rezolvam asta in curand 😉 Costica a compus cantece- cu tot cu versuri sau linie melodica, a invatat multi copii sa cante la chitara, a invatat multi copii in Montaniard si nu numai- ce inseamna muntele cu tot cu harta si busola, i-a invatat ce inseamna responsabilitatea, prietenia, sinceritatea, i-a invatat sa fie oameni.
Costica e prea modest sa recunoasca vreodata toate astea si sigur o sa arunce dupa mine cu ceva daca citeste aceste randuri, dar lasa ca o sa am grija sa nu mai beau palinka si fug repede sa nu ma nimereasca! 😀

P.S. Nu beau! Dar o data, in vama, merge! Stai, Costica nu imi tine iar discursul!

Costica

La tarmul marii #Costica David

Comments

Etichetat pe:                                                    

5 comentarii la „La tarmul marii #Costica David

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.