Bucuresti- Giurgiu! Cat de tare! S-au apucat baietii sa il repare!
Si il tot repara asa de vreo 3 saptamani! Nu am trecut zilnic pe acolo!
Insa la inceput au lasat numai pietroaie, piiietrooaaaie pe cele doua benzi dus, doua benzi intors si pana la destinatie si inapoi in Bucuresti am simtit un adevarat recital de tobe in tabla masinii. Tabla ca tabla, insa am stat cu frica de parbriz.
Buunnn. Acum au pus ceva asfalt sau macar asa pare, nu ma pricep prea tare la mestugul asta al schimbarii drumului din haine second, in haine si mai vechi, iar la mijloc intre cele doua benzi se gaseste gramada de pietre si oricat de cuminte ai merge tu dus- intors pe banda din dreapta nu ai sanse sa scapi.
Cum nu am avut nici eu astazi! Si cand mai aveam nici jumatate de km sa ajung in Bucuresti, wow, ea pietricica a sarit pe parbriz si a facut poc, inima mea nu a facut poc, dar mintea da!
Un nene cu un logan, evident albastru si evident luat pe buletin ca altfel nu se poate, a trecut in ceaaaa mai mare viteza pe langa mine si de sub rotile bolidului fioros au sarit pietroaieleeeeeeeeeee…….
Caaaaaaalllmmm, am oprit undeva intr-o parcare, m-am uitat la parbriz ca la restul masinii nu am mai avut curajul necesar in acel moment, mi-am aprins o tigara, m-am uitat iar si nu, surprinzator de aceasta data nu am sunat nici un prieten, constienta fiind ca nimeni nu stie abracadabra sa dam timpul inapoi, iar masina mea sa prinda aripi sa se inalte, sa pedaleze, sa se imbrace in puf de pinguin cand suprema piatra zboara spre ea….
Si acum ce sa fac? Sa merg la Casco cu jalba infipta in protap? Trebuie sa fac intai o vizita si la politie?
Sau sa pornesc in urmarirea loganului al carui stapan credea ca are mertan si sa il infig pe acesta in protap? Sa le arunc o oala cu apa incinsa in cap muncitorilor care o freaca pe marginea drumului il loc sa trasese banda aia continua mai repede si sa ia pietrele? Sa nu mai circul pe drumul ala o perioada? Cine se ocupa de treaba asta? Drumuri si poduri? Primaria din zona respectiva?
Cum se asfalteaza drumurile din Romania si unde este responsabilitatea celor care ar trebui sa se ocupe in mod profesional de acest lucru?
Cat de nesimtiti putem fi? Exista o limita?
Nu de alta, dar cam din aceleasi cauze, ultima oara am schimbat parbrizul in…..iunie! Si tot anul asta!
So, fuck off!

P.S.Tocmai am sunat la Casco ca am de reinoit polita intr-o saptamana, trebuie sa revin ca sa calculeze nu stiu ce deoarece am avut daune; ma intreb cat se va calcula iar pentru noua intamplare cu parbrizul?!

Cine imi inlocuieste parbrizul?

Comments

One thought on “Cine imi inlocuieste parbrizul?

  • 12/08/2009 at 6:54 AM
    Permalink

    O ranga aruncata in logan si 2 capace in cap celor care construiesc drumul ar razbuna furia ta, dar de platit tot nu ti-ar plati cineva parbrizul. Casco este in masura sa te ajute. Accident!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.