Sa vorbim despre oameni, bani, ore si seriozitate.
Sa vorbim despre cum nu imi place mie sa mi se futa timpul, chiar daca acesta se incadreaza in categoria ‘liber’ sau nu.
Sa vorbim despre faptul ca de o saptamana o tot sun pe tanti de la Casco sa puna mana si sa imi calculeze cat trebuie sa platesc pe urmatorul an Casco, an care va incepe pentru mine si evident pentru masina mea undeva saptamana viitoare.
Si sa vorbim despre cum imi spune in fiecare zi sa revin maine, ca astazi este prea ocupata. Muuahhh!
Treaba asta a tinut o zi, doua, hai si a treia, dar astazi…….a cata zi e astazi? Am luat-o razna total si i-am ‘soptit’ in telefon…..cum ca eu ii dau ei bani si nu e singura firma la care pot asigura masina si ca mai e si criza (hi hi) si ca ma cam incurca cu frecatul asta aiurea pe telefon, mai ales ca maine plec, urmand sa ma intorc de-abia pe 22 seara si imi place sa las totul aranjat.
Amica mea asteapta sa ne vedem in seara asta sa ii dau datele si banii, etc pentru ca saptamana viitoare sa le lase pentru incheierea noii polite.
So deja a treia persoana incurcata doar pentru ca unei tantici ii este lene sa faca un calcul???
Eh, pana la urma l-a facut….insa …treaba asta cu plimbatul clientului nu este ‘unicat’- doar in lumea asiguratorilor, fie ca e vorba de faptul ca le bagi bani in buzunar, fie ca ai nevoie de o reparatie.
Si aici in mintea mea se lasa linistea, pentru ca nu concep acest nivel al nesimtirii.
Timpul meu costa bani, imi place sa am siguranta asupra unui lucru, oricare ar fi acela, lucrez cu ore fixe, cu locatii stabilite clar. Oricare ‘poate’ si oricare ‘dupa-amiaza’ imi suna fara profesionalism. Nu imi place sa plutesc ca un fluturas ca poate candva, undeva, ceva va avea sau nu loc. NU!
Chiar daca vorbim de relatii pe plan profesional sau nu!
Fiti un pic seriosi, oameni buni!
Ca javre se gasesc pe toate drumurile! Si nu reprezinta o treaba prea constructiva!

#casco si nesimtirea asiguratorilor

Comments

Tagged on:             

2 thoughts on “#casco si nesimtirea asiguratorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.