Sunt linii ce duc si linii ce ne aduc. Sunt linii ce ne impart si linii care ne despart. Sunt vise si sunt franturi de abis, picaturi de absint pierdute pe ringul de dans. Cand focul nu a fost destul si verdele deloc verde, cand sarutul tau s-a risipit in valurile muzicii si cand tastatura nu a mai vrut sa isi gaseasca ritmul.
Sunt nopti albastre si nopti galagioase, sunt vise sparte si sunt degetele pe care le lingi dupa incantarea zaharului pe bat din dupa-amiaza.
Sunt colinda si sunt prea aproape de mine, sunt eu sau doar ma mint cand imi oglindesc chipul in monitorul calculatorului. Leptopul deruleaza fin- ah ce imi place cuvantul asta, arata ca fac parte din lumea buna?:D
Ma plimb, ma alint, am 21 de ani si lumea ma iubeste. Am mii de armate care imi construiesc lumea, mii de uniforme noi ma asteapta in camera de garda, mii de chipuri vor sa mi se inchine.
Si trag jaluzelele tot mai jos, iar lumea mea este perfecta!
Nu imi place lumina si nu sunt un bun manager al sau si spune-mi te rog, ce urmeaza dupa buna si dupa zambetul invatat de la ostasii mei?
Sau litere sau fraze in care imi imbrac singuratatea, in care ma imbrac pe mine necunoscutul fata de mine, in care imi imbrac fuga si nu imi cunosc in fapt opiniile?!
Si cine sunt si ce mai este la moda? Si cand am sa obosesc sa imi imaginez doar ca traiesc si cand si de ce si cum si care si cand si de ce si acum si daca si nu si ar putea si croitorasul cel viteaz si ma numesc dar nu stiu si hai si tu si de ce iar si de ce cand si de ce zambesti si cand ai uitat sa traiesti si cine sunt si care si …….
Sunt linii ce duc si linii ce ne aduc. Sunt linii ce ne impart si linii care ne despart.
Insa, viata este dincolo de monitorul unui calculator, dincolo de orice tip de chat cu sau fara zambet, cu sau fara destainuiri triste, dincolo de orice joc si dincolo de oricare limita a imaginatiei. Viata e mai frumoasa si iti ofera mai multe posibilitati decat oricare 2d life, oricare calatorie virtuala si oricare programel ingenios.
Lasa calculatorul sa iti deschida noi usi in evolutia ta informationala, sa iti dezvolte logica, sa te ajute sa gasesti un job mai bun. Insa, vezi cine esti si vezi ce esti inainte de toate, nu te lasa furat de o lume a virtualului din care nici nu iti vei mai da seama cum iesi.
Imaginea aia pe care ti-ai format-o acum despre tine sunt convinsa ca este una perfecta atata timp cat “socializezi” doar la suprafata, atata timp cat lumea ta se invarte intre cipurile calculatorului, iar cablul sau iti cunoaste toate secretele.
Lumea perfecta nu este in spatele unui calculator, iar tu nu esti perfect nici macar in singuratatea ta. Iesi si nu te mai ascunde, vezi cine esti! Si ai curaj sa infrunti adevarata lume perfecta, cea de pe strada, cea care iti zambeste sau doar te imbraca cu iluzii. Ai curajul de a intelege cursul liniilor intrerupte de pe bulevard si AI CURAJUL DE A SOCIALIZA la nivelul care trebuie intai CU TINE INSUTI!
Mediocritate e banala.

Tu pe care parte a strazii te situezi?

Si ceva artilerie grea, cu dedicatie de la d-nul Soricel pentru geyse si pentru fetele care iubesc inghetata cu popcorn. Enjoy!

Viata perfecta

Comments

Tagged on:                                                                                                 

2 thoughts on “Viata perfecta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.