Pregatirile au inceput din timp.
Cumparaturile au fost serioase, sacose intregi, carate cu greu pe scari, dupa lupta crancena prin care au fost scoase din supermarket.
@baditaflorin, bucatar de soi, spune ca cina festiva de Craciun trebuie sa respecte o singura conditie: aceea de a satura pe toata lumea.
Credeam ca vrea sa se insoare sau ceva in genul din moment ce s-a apucat de gatit, insa amicul meu mi-a spus ca gatitul tine de dezvoltarea personala si totodata in cazul in care Mos Craciun ii va lasa sub brad femeia ideala nu trebuie lasata sa moara de foame 😀
Dupa prepararea celui dintai fel, trecem grabit la nr. 2 ; cu siguranta va fi necesar la un moment dat.
Niciodata nu stii cand te apuca foamea.
Muschi de porc prajit.
Conteaza ca dupa ce mancam va fi nevoie de ceva pastile si mult ceai?!
Desi Florin a curatat muschiul de orice urma de grasime 🙂
Sunt curioasa ce ai pregatit tu de Craciun.
Respecti de Sarbatori meniul traditional?
Pana la urma care este legatura intre ce se mananca ce obicei in ceas de sarbatoare cu sarbatoarea in sine?
Sa valoreze mai mult traditia uleiului incins din tigaie sau insemnatatatea Craciunului?
Sau nu exista Craciun fara tigaie incinsa?