De la Marco cantare de luni, cu speranta ca imi trec dracii care dansaza in jurul meu.

Ah si nu ma refer la starea de spirit cum probabil ati crezut ::)) ci la toti idiotii care habar nu au de viata lor si si-o ard cu iresponsabilitate si fara sa vreo lista de prioritati.

Nimic nu apare din senin pe masa, nimic nici o haina nu creste pe tine de cu seara pana dimineata, nici un obiect pe care sa il futi nu creste din parchet, nici o masina nu merge daca te pisi in rezervor si nici macar o basca nu infloreste din matreata.

Totul se face cu munca si nervi, cu timp de relaxare 0 cand esti la inceput de drum, poteca, bulevard sau cum mai vrei sa ii spui, mai tai din fitze, tai din mandrie si eventual ti-o educi si mai incerci macar sa intelegi ca lumea nu se invarte in jurul tau doar ca te cheama pe tine Gigel.

De obicei adunam in jurul nostru oameni cu care ne asemanam din anumite puncte de vedere sau oameni cu care impartasim aceleasi hobbyuri; insa cand hobbyul e tigara cu iarba sau alcoolul in exces deja genul asta de prietenii ma lasa rece mai nou, desi inainte ma umpleau de scarba.

Nimic nu pica din cer si nu o sa ai niciodata ceea ce vrei daca nu munceste pe rupte.
Iar pe voi astia care o sa imi sariti in cap urland ca vezi Doamne e treaba e organizare si ca de fapt totul e usor si ca vine de la sine va spun din start sa mergeti la plimbare cu minciunile astea de fitze ca nu m-am nascut ieri si nici nu sunt vreun soarece de calculator sau mai batran de biblioteca sa cred in povesti ca tot ce zboara caca bani.

Ca paralela ca tot va mai roade curiozitatea si intrebati in stanga si in dreapta de unde si cum am picat si care e treaba de scriu de sex si ma stramb cand nu imi convine sau alte baliverne de mahala am va lamuresc desi nu o sa invatati nimic din asta.

Da, na, speranta unei Pandore prea senina nu dispare totusi.

Daca scriu de sex nu inseamna ba baieti ca sunt vreo frustrata sexual de viseaza numai sau ca- din contra, am un carnetel cu programari, ci pur si simplu ca nu am prejudecati si consider ca cel mai frumos mod in care cineva, oricine poate trata cu respect pe cei din jur este cel natural si sincer- si iar o sa repet cuvantul- nu cu FITZE de papusa gonflabila.

Si revin de la scurta paralela facuta in sex, din nou, cu speranta ca poate boii vor deveni tauri si taurii isi vor inalta coarnele spre cer si nu vor continua sa rame in pamant: revin la lista aia de prioritati de care aminteam la inceput, la banii care se caca din nori pufosi incarcati cu zapada si la falsitatea cu care va inconjurati pe voi insiva sperand ca astfel evoluati.

Evolutia nu se face cu minciuna si cu lipsa de respect, evolutia nu inseamna ca iti arunci nasul in inalturi si ca ai “harfe” de vedeta de mahala, evolutia nu inseamna rolul pe care il joci sau banii care iti vin de la parinti sau din proiecte total diferite fata de cele cu care te lauzi, evolutia nu inseamna ca tu esti mare si altul trebuie sa te linga.

Evolutia inseamna doar sa muncesti si sa fi sincer cu tine si cu cei din jur, pentru ca doar fiind sincer iti poti aduce langa tine oamenii care te simt cu adevarat si cu care pe parcurs poti lega prietenii adevarate, nu pe interes, chiar daca e vorba aia ca interesul poarta fesul.

Evolutia inseamna sa tratezi si pe prost si pe destept si pe romantic, infumurat, sarac sau bogat la fel, sa cobori sa sa urci, sa inveti sa te adaptezi si sa tolerezi.

Ca lumea nu se invarte in jurul tau, ca te-o chema Gigel sau Vasilica, ci lumea iti da doar ceea ce primesti.
Atat.

Ca lumea nu e curva pe care o crezi si curva pe care ti-o trasezi cu imaginatie bolnava.

Ca lumea vrea oameni care sa respire, sa cante, sa danseze, nu papusi gonflabile care sa suga sau sa se suga doar.

Monday monday

Comments

Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.