Anul trecut un amic de-al meu mi-a spus ca lui Hellen, sororii sale, medicii i-au descoperit ceva total aiurea ce pare a avea legatura cu pancreasul.

Era destul de descumpanit, nu intelegea nici el si nici restul familiei de unde si de ce, in masura in care femeia a avut tot timpul o viata echilibrata.

Helen a crezut mereu in ingeri si in puterea tamaduitoare a acestora.

Cand am vazut-o ultima oara mi-a povestit ca a gasit o pana pe holul casei si ca apoi a urmarit o emisiune la tv, a citit ceva carti si a inteles ca un inger i-a calcat pragul, iar casa ei este binecuvantata.

Hellen are doi copiii, o fata si un baiat care au in jur de 20 de ani si un sot care se poarta foarte frumos cu ea.

Anul trecut a inceput sa mearga la un chinez tamaduitor cu care a facut diverse terapii care pareau ca i-au imbunatatit starea psihica si fizica.

La analize, in spital insa medicii au fost drastici: cancer la pancreas si i-au dat de trait cca un an jumatate.

Un pic dupa ce Hellen a aflat de boala sa, in presa au aparut sterile cu privire la Patrick Swayze care a suferit de acelasi lucru.

Actorul a facut diverse terapii si la un moment dat starea i s-a imbunatatit, presa a scris chiar ca si-a revenit, iar medicii au descoperit un tratament minune contra cancerului de pancreas.

Familia lui Hellen a urmarit stirile, iar in momentul in care s-a scris ca actorul se simtea foarte bine au analizat daca sa ii spuna sau nu, ca moralul ei sa ramana ridicat.

Amicul meu mi-a spus ca a considerat ca nu e bine ca sa i se mai aduca la cunostinta nimic de Patrick pana nu se stie ceva mai clar si pe un termen mai lung, deoarece in astfel de cazuri boala poate fi inselatoare, azi sa te simti bine, iar a doua zi, moartea sa iti bata la usa.

Hellen nu mai mananca acum ziua, deoarece are senzatia ca se umfla si mananca doar seara foarte putin.

A mers la spital ca medicii sa ii scoata lichidul acumulat in jurul stomacului.
E posibil insa ca acesta sa apara din nou.

Patrick a murit in septembrie 2009 la un an si 8 luni dupa ce i-a fost descoperita boala.

Hellen inca mai spera si are toata familia in jurul sau, desi acestia incep sa se pregateasca psihic pentru o eventuala despartire.

Femeia are un pic peste 50 de ani.

Din pacate cancerul la pancreas, desi nu se afla pe lista primelor zece existente, este unul dintre cele mai nenorocite, iar sansele de supravietuire sunt inca foarte scazute prin inexistenta unui tratament al acestuia.

Aparitia sa este posibila atat la barbati, cat si la femei dupa varsta de 45 de ani.
Tot ce putem face consta intr-un regim de viata sanatos si echilibrat.

Multa sanatate va urez tuturor!


Asculta mai multe audio Muzica

Pancreasul si iluzia efemerului

Comments

Etichetat pe:                                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.