Pe 2 Aprilie, amdoar18ani.ro implineste 2 ani.

Lumanarile de pe tort au fost suflate de catre echipa care scrie pe blog, cat si de invitatii acestora, sambata, 27 Martie, la balul mascat organizat in Obey, pe Lipscani (Bucuresti).

Dupa o sambata zapacita ca si restul zilelor din saptamanile care au trecut, nu mi-am facut planuri sa ajung, insa, plimbandu-ma, pasii m-au purtat in apropierea magazinului Victoria, iar pana la locul desfasurarii faptelor 😀 mai era foarte putin.

P1100809

Asa ca….fara costum mi-am facut aparitia.

Se pare ca decizia luata spontan a fost in regula, deoarece m-am simtit foarte bine, chiar daca am stat intepenita pe scaun, langa bar.

Adi a fost foarte dragut si mi-a imprumutat caciula sa si ochelarii asa ca pot spune ca am fost mascata 😀 , reintregindu-mi tinuta de extraterestru oribil pe care o aveam oricum, fara nici o problema.

_DSC4283

Si cum a fost un bal mascat, trebuia sa aiba loc si un concurs de costume.
Fete si baieti, participanti au dansat pe ceva muzica fistichie, iar castigatorii au fost un iepuras roz si @Snsone cu masca sa de gaze, absolut oribila din punctul meu de vedere.


Created with Admarket’s flickrSLiDR.

Robert, amabil ca de obicei m-a plasat in juriu, alaturi de Ronnie (care este foarte haios 😛 ) si @GeoAtreides, insa cum am fost singurica 😀 pe acolo, ei au ales ce si cum….

_DSC4279

A fost organizata si o tombola la care nu am mai stat ca ma apucase somnul.

Insa, momentul de stand-up comedy mi s-a parut fain.


Created with Admarket’s flickrSLiDR.

Am remarcat tinuta lui Ariel, compusa dintr-o pelerina aproape invizibila care aducea ca material cu fetele de perna ale bunicii de cand eram eu mica si saream la ei in pat cand nu era pe faza.

_DSC4197

Cred ca Robert si prietena sa, impreuna cu cuplul de tigani, Adi si d-ra cu cartea de joc pe fata au avut cele mai reusite costume, iar lui Geo ii statea foarte bine cu jobenul.
Mai, mai sa ma indragostesc de el! 😀

Am gustat si din tort, mmm….delicios…
Fotografiile le-am facut cu aparatul lui @baditaflorin in care am facut un mic schimb de carduri. Thx, sugar 😉

Una peste alta, La multi ani amoar18ani.ro

Bal mascat cand amdoar18ani.ro

Comments

Tagged on:                     

5 thoughts on “Bal mascat cand amdoar18ani.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.