Dupa cum v-am anuntat, in Joia Mare, iepurasul a venit in amfiteatrul Teatrul Masca din cartierul Militari, Bucuresti si alaturi de copii, parinti, bunici si profesori a creat o adevarata nebunie.
Mentionez ca este extraordinar pentru dezvoltarea unui copil ca familia sa ii fie aproape si sa il incurajeze in desfasurarea activitatilor creative.

Prichindeii au inceput sa apara undeva pe la un 4.30, chiar daca ora de deschidere a vopsitoriei buclucase a iepurasului a fost 5 si fara discutii, s-au pus pe pictat cu spor.
Este foarte frumos ca se pastreaza astfel traditia incondeiatului de oua in Joia Mare.

P1110233

Primul ou a fost asa de incalzire, pentru ca odata cu al doilea le-a venit o alta idee si o alta si o alta, odata cu fiecare ou.

Este primul an in care au fost folosite pe langa ouale de lemn si cele naturale, aduse datorita parteneriatului incheiat de catre Claudiu Ciobanu cu Teatrul Masca, gazda noastra de azi, a importatorului de vopsea de oua si ornamente de Paste, Polyrom si a producatorului PET care au oferit si cadouri tuturor copiilor prezenti la eveniment, Familiei Toneli, producatorul de oua si restaurantului Nest care au avut amabilitatea sa le fiarba inainte.

Copiii au ascultat muzica destinata varstei lor pe tot parcursul desfasurarii evenimentului, iar Mihai Malaimare, directorul teatrului a facut fotografii tuturor.
Le puteti vedea aici.

M-am simtit foarte bine alaturi de copii si cumva trista cand s-a incheiat toata nebunia culorilor.
A venit @chinezu cu Mara care a colorat cuminte, @voiculesti si Ana cu gemenii, foarte atenti de altfel la ce minuni au trasat pe oua si @lumeamare alaturi de @alex_farca si fetita lor care stie sa deseneze frumos.

Cam asta, va las alaturi de cele doua albume cu fotografii pe care le-am realizat ieri si va urez un Paste linistit!


Created with Admarket’s flickrSLiDR.


Created with Admarket’s flickrSLiDR.

Iepurica Rica si copiii au vopsit oua la Masca

Comments

2 thoughts on “Iepurica Rica si copiii au vopsit oua la Masca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.