Pe Beti ti-am prezentat-o anul trecut cand am fost la cules de maci.
A fost un pic bolnava la inceputul acestui ani, asa cum am povestit in Inima de caine, are si doi catei si pentru ca este in forma acum se tine de sotii.
Beti doarme si viseaza ca…papucii mei danseaza!

P1110682

Mai bine spus, papucul, pe care l-a rapit intr-o noapte si l-a asezat in cotet.
Probabil avea nevoie de vreo perna sau de o funda rosie pentru catei.
Nu am reusit sa scot un raspuns plauzibil de la ea ca a luat mutra tipica de adormita si miloaga, asa ca i-am lasat si papucul si am incetat cu intrebarile.

Treaba se complica insa, deoarece, unul dintre catei mi-a aruncat intr-o doara ca Beti ar vrea si pe papucul de-al doilea, ca sa aiba pereche pentru labutele din fata, pentru ca doar astfel va mai pasi in vreun lac asa cum face de obicei la prima ploaie.

Ce-i drept o cred, ca blanita sa alba se murdareste foarte repede, insa….dupa cum o cunosc, miros ca imi va cere inca o pereche pentru celelalte doua picioare si sunt de-a dreptul ingrozita de faptul ca apoi o sa vrea pana si un suport de incaltari pe care sa il agat demn de cotet si acolo sa am grija sa ii mai strecor din timp in timp papuci de o alta culoare, cizme si …hm ar fi chiar culmea pantofi cu toc!

P1110686

E greu, sunt complice pe furis la modernizarea cateilor, la emanciparea lor si tot ce sper e sa nu fiu acuzata in cazul in care curtile vor ramane fara paznici seriosi si parcurile fara faxuri nevaccinate.

Pana atunci mai este insa, iar Beti doarme si viseaza ca papucii mei danseaza! 🙂

Beti doarme si viseaza….

Comments

Etichetat pe:            

2 comentarii la „Beti doarme si viseaza….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.