Mi-am amintit citind la piticu.ro despre mancarea ieftina care expira maine

Intr-adevar, treaba asta exista si in Irlanda de Nord, in Irlanda si Anglia inca din 2005 si acolo nimanui nu i se pare ciudata, nimeni nu sufera de domnie.
Pentru ca si azi mananci si maine si poti alcatui un meniu ieftin pe baza produselor aflate la astfel de promotii.

Astfel si oamenii saraci pot “gusta” din produse scumpe, compania X nu inregistreaza pierderi si nimic nu se pierde, totul se transforma 😉
Ca tot suntem ecologisti convinsi 😀

Poate in Romania sunt 2 la pret de 1 sau etc asa cum spune Piticu in randurile sale, insa in afara poti cumpara si un singur produs. Probabil ca, in timp si aici se va ajunge la aceeasi treaba.

Eu cred in lucruri simple si directe, fara fudulie si cum nu traiesc intr-un palat de clestar, va sfatuiesc sa va orientati la fata locului, in functie de nevoi si de ceea ce ganditi!
Voie buna!

Promotiile magazinelor si produse ieftine

Comments

Etichetat pe:    

Un comentariu la „Promotiile magazinelor si produse ieftine

  • 14/05/2010 la 4:20 PM
    Legătură permanentă

    Hey ,Jules…am o diploma de Food Safety Manager si 100% ai dreptate.De obicei termenul de expiratie reala nu este cel de pe ambalaj.Buy one get one free este una din promotiile pe care companiile le fac din cauza overstock-ului, inventarului,sau dicontinuitatea produsului.Nu amestecati carnea cruda,pui in special…cu alimentele preparate…si spalati-va pe maini…Iar cu …fudulia…mori de foame…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.