O bijuterie sub forma unui ruxac perfect pentru laptopul meu.

Acesta a fost primul lucru care mi-a venit in minte in momentul in care am descoperit concursul Tu în ce îţi cari laptop-ul? al celor la laptopnews.ro

Toata povestea laptopului meu, un Asus cu display de 15.4 a inceput in Septembrie 2008, cand l-am achizitionat.

Dupa o cautare care a durat cateva zile am gasit si o geanta acceptabila ca si pret si potrivita pentru el.

E loc de cabluri, chiar si de camera video si chiar de incarcatoarele aferente telefoanelor mobile.

Dupa o perioada insa, am inceput sa iau laptopul si pe munte sau in diverse alte excursii pe care le-am facut in tara sau in strainatate.

Mult mai comod a fost sa las geanta sub birou si sa plimb laptopul intr-un ruxac de munte Lamonza.

Are bretele late si puternice pentru umar si imi permite sa il pot deschide larg. Partea proasta este ca acelasi lucru poate face oricine altcineva care se afla in spatele meu si vrea sa isi bage nasul in ruxac.

Materialul acestuia este impermeabil si extrem de rezistent. Compartimentul mare in care am ales sa tin laptopul este protejat printr-un burete special, rezistent la temperaturi joase. In celelalte compartimente ale ruxacului, doua la numar, incap lejer incarcatoarele, alaturi de o intreaga lista de electronice pe care le car cu mine de fiecare data, acte si chei.

Ruxacul asta a tinut foarte bine pana in aceasta vara, cand unul dintre manerele sale de prindere a inceput sa dea semne de batranete, iar materialul a inceput sa se deterioreze.

P1160267 P1160268

Asa ca ruxacul cere cu dibacie sa fie inlocuit; in aceeasi masura in care laptopul are nevoie clara de o husa de protectie pentru ca cea originala s-a dus de mult.
Iti recomand si tie sa arunci o privire pe pagina special destinata huselor a celor de la laptopnews.ro. Eu am gasit deja ceva pe placul meu.

Una peste alta, ideea este clara, am nevoie de un nou ruxac si am scris aceste randuri pentru participarea la concursul Tu in ce iti cari laptop-ul? , concurs care pune la bataie o bijuterie perfecta pentru laptopul meu.

O bijuterie de ruxac de la LaptopNews.ro pentru laptopul meu

Comments

Etichetat pe:

Un comentariu la „O bijuterie de ruxac de la LaptopNews.ro pentru laptopul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.