Mi-ar placea ca oamenii sa se simta la fel de liberi intotdeuna ca pe Street Delivery, o axa pietonala pentru un oras prietenos.

Mi-ar placea ca oamenii sa se joace si sa zambeasca pana si la glumele tipic englezesti fara vreo urma din prejudecatile zilnice, fara vreo umbra din prejudecatile impuse involuntar de catre societatea romaneasca, fara rusinea penibilului, cu prietenie si inima deschisa.

Street Delivery, un eveniment urban e arta, arhitectura si implicare sociala s-a desfasurat intre 11-13 Iunie in Bucuresti si in Timisoara.

Scopul Street Delivery este acela de a imbina modernul cu arta, civilizatia si capacitatile de comunicare ale acesteia cu simplitatea naturii si darurile oferite, odihna si implinirea spirituala, vegetatia, cu asfaltul incins si claxoanele autovehiculelor.

In Bucuresti, strada Arthur Verona, Street Delivery pentru un weekend a gazduit expozitii vintage si handmade, evenimente dedicate copiilor, ateliere de creatie, activitati dedicate arhitecturii si urbanismului, concerte, adoptii de animale.

Mi-au atras atentia initiativele Descultiniarba.ro, adoptiile de animale (caini si pisici) oferite de catre cei de la Gia; la fel ca si anul trecut bunicul care invata copiii sa lucreze lutul.

Cu incantare am colindat lumea copilariei alaturi de HotCity.ro, transformata in pisicuta fiind de catre Marie-Jeanne, in cadrul unei activitati dedicate cei drept copiilor mai mici, sau mai mari. 😀
Am fost la Street Delivery si vreau un Bucuresti mereu frumos si jucaus asemeni oazei create in centrul sau pentru un weekend.

Doua saptamani de la Street Delivery

Comments

2 comentarii la „Doua saptamani de la Street Delivery

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.