Miercuri, 23 Iunie, s-a desfasurat la Grand Cafe Van Gogh din centrul Bucurestiului a doua editie Zoom ON.

Pus la cale de catre HotCity.ro, prin prezenta calma si placuta a Adinei Necula, in colaborare cu LaptopNews.ro, care a adus laptopurile pe care ne-am “jucat”; si indulcit de prajiturelele macarons oferite de Madame Lucie, evenimentul si-a indeplinit cu succes obiectivele.
Prezenti la discutie au fost fete si baieti, cu job-uri in it sau in P.R, publishing, bloggeri, oameni interesati de tehnologie.

La inceputul discutiei, am aflat de la Octav Stefan despre lansarea Sony Vaio P.dintr-o serie care a starnit interesul si afara, o continuare a tehnologiei intiate acum 2 ani cu aceleasi tendite de miniaturizare, portabilitate.

Prima serie a fost lansata afara cu fast; are functii diferite si interesant e faptul ca poti folosi modelul in miscare, ca pozitionare este intre smartphone si cu functiile unui notebook tach pad, are butoane pe rama ecranului,util in cautarea unei locatii conectate in 3g sau wifi, gps integrat.

Foarte interesant e faptul ca nu este necesara folosirea tastelor pentru schimbarea paginii; la miscare dreapta/stanga poate face asta. Sony Vaio P poate fi intors vertical; are unitate de stocare de 64 g, ssd-memorie flash, diferenta vizibila in viteza mai mare la rularea aplicatiilor.

In Romania, culorile disponibile pentru Sony Vaio P sunt portocaliu si negru.

Au fost analizate si criteriile care stabilesc achizitionarea unul laptop, garantiile oferite de catre producatori/ comercializanti.

Am un Asus cu display de 15.4. L-am achizitionat in 2008. De ce am tinut cont atunci cand l-am ales?
In primul rand am cautat Asus, deoarece toate componentele acestei firme, componente din care mi-am facut calculatorul de birou au functionat excelent oricat de mult l-am chinuit pe acesta
Am vrut un laptop decent ca si dimensiune, iar 15.4 a fost perfect, mai ales ca si monitorul Lcd pe care il am pe birou este tot atat; procesorul mi-a facut cu ochiul, la fel ca si culoarea fumurie 😀 Femeie ce sa-i faci?! 😀
Singurul lucru in minus pe care l-am acceptat a fost memoria; dar un hard extern existent deja a salvat situatia de fiecare data.

Oricum din punctul meu de vedere in momentul in care ai hotarat sa achizitionezi un laptop, raspunde-ti la o intrebare simpla: ce vrei sa faci cu el?
Eh si daca ai un raspuns clar il poti adapta bugetului!
Succes!

Au #zoomon si: Alex Chiriac, Laurentiu.

Parfumul tehnologiei la Zoom On

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.