Pe 17 Iunie, in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, v-am propus sa participati la Expozitia de fotografie colectiva “Prietenie si Fotbal“, folosindu-va de ipostazele in care imbracati sau nu in culorile echipei de fotbal preferate, ati fost adevarati fani.

Ideea este sa fi surprins nu neaparat spiritul fotbalistic, cat fairplayul caracteristic sportului in sine.

Initiativa expozitiei mi-a adus sustinerea multor oameni, chiar daca nu au participat fizic, prin mesaje pe Twitter sau Facebook, discutii pe yahoomess si in diversele activitati pe care le fac zi de zi, dar si multe injuraturi si alte vorbe mai putin placute.

Cei din urma nu au inteles de ce isi baga o femeie nasul in “ciorba” lor numita fotbal si mai ales de ce o astfel de expozitie din moment ce echipa nationala a Romaniei nu participa in 2010 la Campionatul Mondial de Fotbal.

Tuturor, amintiti mai sus le multumesc, cu plusuri sau minusuri.

As adauga asa “timid” din coltul meu ca nu sunt vinovata pentru lipsa echipei nationale din Africa si nicidecum tradatoare asa cum m-ati facut!
Adevaratul spirit al acestei expozitii a fost inteles de cine trebuia si astfel am mai triat niste oameni in cercul pe care ma bot baza.

Consider ca fotbalul nu este doar un joc al barbatilor si ca daca incepem delimitarea clara intre sexe dispar pacea si intelegerea. In orice am face in viata, importante sunt colaborarea si toleranta.

expozitie

Asadar, joia trecuta, (a trecut o saptamana deja) cafeneaua Blue Cafe a Hotelului Unirea, cel mai mare Hotel din Iasi, a devenit gazda expozitiei “Prietenie si Fotbal”.

Am hotarat ca o astfel de cafenea este locul ideal in care fotografii dedicate prieteniei din sport pot fi admirate. Clientii cafenelei si implicit ai hotelului sunt atat persoane straine, cat si romani, iar in spatiul respectiv au loc si conferinte.
Asta apropos de initiative din Romania si de schimbarea imaginii in afara.
Multumesc Gabriela Galben pentru suport. 🙂

Si daca nu a participat Romania la Campionatul Mondial de Fotbal a insemnat ca nu v-ati uitat la meciuri? intreb pe cei care au strambat din nas si au aruncat cu oua in mine.
Sau inseamna ca trebuie sa stergem toti participantii de pe harta lumii?
Sa fim seriosi si sa ne maturizam!

Inca de la inceputul initiativei, m-am bucurat de sprijinul lui Pestica, ochiosul de la PescariPe.net care a realizat atat de frumos afisul expozitiei, dar a si sponsorizat imprimarea tuturor fotografiilor participante.
Multumesc!

Protagonistii expozitiei sunt:

Ocserver
eCostin

PescariPeNet

Claudiu Ciobanu

Aurelian

Andra Zamfir

@ClaudiuBadita

si evident iYli.ro

Cam asa arata Blue Cafe din Iasi acum.
Fotografiile raman acolo pana la sfarsitul lunii septembrie asa ca daca sunteti in zona treceti sa ne admirati 😉 si sa lasati un feedback.

Asadar se poate! Fiti prieteni, oameni buni!
Incercati sa colaborati si sa lucrati cu toata lumea nu numai intr-o anumita bisericuta!

Expozitia colectiva “Prietenie si fotbal” la Iasi

Comments

7 comentarii la „Expozitia colectiva “Prietenie si fotbal” la Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.