Alaturi de Orasul.ro am participat la inceputul verii la expozitia Livada cu fotografii organizata la Statia de Metrou Unirii 2 din Bucuresti.

Am trait o experienta deosebita cand mi-am vazut fotografiile intr-un spatiu calcat de atatia oameni, in mijlocul orasului.
Chiar in seara in care am lipit pe stalpi fotografiile si am regasit-o pe una dintre ele, a fost o incantare ca in fata ei stateau doua persone si se intrebau unde exact in Bucuresti ar putea fi facuta.

Dar nu despre asta vorbim astazi.

Pe 21 August, gratie Orasul.ro am ajuns in studio-ul fotografului profesionist Narcis Pop, alaturi de alti cativa oameni pasionati de fotografie.

Narcis a invatat pe cei prezenti sa faca fotografie de studio si de produs.
Mi-a placut foarte mult spatiul amenajat si m-am simtit excelent.

Din pacate nu am un Dslr in acest moment si tare sufar din aceasta cauza. 🙁
Am facut mai putine fotografii, insa am avut curajul sa fiu model, cum au spus baietii. Excelenta decizie?! Un moment ca sa ma cunosc mai bine si totodata sa imi para inca o data rau ca nu am facut ATF-ul.
Concluzii rapide:
Inca trebuie sa mai slabesc (10 kg as spune) si sa fiu mai relaxata!

Dar niciodata nu este prea tarziu. 😀
Multumesc, Narcis! 🙂
Va las cateva fotografii.

iYli.ro Iulia

Iulia iYli

Iulia in studio Iulia iYli

Am fost model pentru o clipa

Comments

4 thoughts on “Am fost model pentru o clipa

 • 05/09/2010 at 2:42 AM
  Permalink

  Foarte faine fotografiile, intr-adevar esti foarte expresiva 🙂

  Reply
 • 10/09/2010 at 12:42 AM
  Permalink

  Mie nu imi inspira aproape nimic fotografiile astea. Mi se pare chiar foarte amatoare. Din prima inteleg ca “te manca” piciorul drept. In a 2a iti aranjai ochelarii cu mana stanga ajutata de mana dreapta. In a 3a incercai sa pari draguta, dar nu stiu pentru cine caci nu te uiti la public. A 4a e cea mai stupida, ar trebui sa fie ceva abstract? . In a 5a cred ca ai vrut sa inspiri relaxare si libertate. Si in final, ultima care imi inspira foarte putin: fericire si libertate. Data viitoare incearca o garderoba si un machiaj mai potrivit pentru o sesiune foto si nu trebuie sa fii neaprat slaba ca sa fii un model bun. Seara buna!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.