Dimineata, odata cu rasaritul soarelui, cu apare foto, incarcatoare si multa pasiune si dragoste fata de calatorii, m-am imbarcat in masina oficiala a proiectului “Redescopera Romania”, un Duster, condus de catre Bobby Voicu, un sofer responsabil si echilibrat.
“Redescopera Romania” a ajuns la a patra editie si totodata si ultima, #prinRomania, in Dobrogea.

Bobby

Ma bucur ca am avut ocazia de a-l cunoaste in sfarsit pe Andrei Crivat si pe Oana Stanica, alaturi de care am stat in masina.

La prima oprire, Dunarea m-a fermecat.

Dunarea

A fost dragoste la prima vedere, insa odata ajunsi la cetatea Capidava, careia ii canta povesti pescaresti, istorii ale locurilor prin care trece, am hotarat: Dunarea-i mai frumoasa in Dobrogea decat o cunoscusem la Giurgiu; dragostea ramane.

Capidava

Dunarea la Capidava

Urcarea catre Cariera de Piatra “m-a uns pe suflet” pentru ca terenul accidentat parcurs mi-a dat fiorii adrenalinei plecarilor cu cei de la club 4×4. Asa ca m-am cocotat pe rand in masinile conduse de catre Bobby Voicu, respectiv Doru Panaitescu in functie de dificultatea terenului 😀
Mmmm….offroad! Mai vreau! 😀

Cariera de Piatra

Peisajul este mirific. Mi-a adus calm, prea mult calm as spune cat timp sus, ei bine sus a fost scrisa alta poveste la initiativa lui @AugustRadu ajutat de catre @DoruPanaintescu, o poveste cu un zmeu care sa poarte numele fiecarui membru din echipa “Redescopera Romania” deasupra Muntilor Dobrogei.
Ma inclin! 🙂

Redescopera Romania

Un gest de prietenie si un element ludic binevenit #prinRomania. 🙂

zmeu

Ei si acum, pentru ca ziua intreaga ai urmarit hastagul #prinRomania pe Twitter, din Dobrogea, te las sa imi spui ce a urmat. Iti mai dau inca un mic indiciu: programul acestei plecari.

Teasing #prinRomania, in Dobrogea ziua I

Comments

Tagged on:                                 

8 thoughts on “Teasing #prinRomania, in Dobrogea ziua I

 • 04/09/2010 at 11:46 PM
  Permalink

  imi place mult poza cu Iulia redescopera Romania,bravo baieti si fete!
  Drum bun Iulia,de abia astept sa vad ce intampla si zilele viitoare,x

  Reply
 • 05/09/2010 at 12:06 AM
  Permalink

  Sunt convins ca e visul oricui sa mearga intr-o astfel de calatorie alaturi de o asa companie. Felicitari!

  Reply
 • 05/09/2010 at 12:15 AM
  Permalink

  paii…comentariul meu ar fi plin de “invidie” ca tu ai fost si eu nu acolo, ar fi plin de regrete fata de tot ceea ce mi-am zis, ce mi-am propus sa vad si sa descopar in acest minunat tinut: “lasa ca intr-o zi o sa vad si asta.. si asta…si asta..” …si de fiecara data amanam…la anu’ sigur! si…si te pot plimba prin coclaurile vechi ale Constantei, cate or mai fi ramas acum si…atat. Nici macar nu mai pot sa-ti ofer o adevarata placinta dobrogeana si un iaurt de oaie, la patiseria de la hotelul Victoria, din piata Ovidiu, fiindca nu mai e…de muuult! ma rog, el a ramas! Si ma bucur ca vad nevazutul dorit, prin ochii si sufletul tau! Ma bucur ca datorita inimosilor tai prieteni a fost posibil asta, si ma inclin! Asteptand cu nesat restul turelor de aventura, nu-mi ramane decat sa visez la ziua care-poate- va fi sa vie, in care sa pot pasi eu, sa pot sa ma bucur direct, sa pot sa tac, sau sa intind larg bratele sa cuprind pamantul si marea deopotriva, pietrele cetatilor si cerul…Asa ca, iaca, nu-i un comentariu, e o bucurie amestecata cu o deja resemnata tristete ca nu a fost sa fie pana acum! si, asa cum am zis, sunt cu ochii pe tine, in tura ta de aventura si ma bucur si astept sa vad pe unde v-ati mai preumblat. Pentru mine Dobrogea e ca o…stare, sunt cumva legat de ea prin gene, da’ parca e mai mult decat atat! In fine, nu vorbele is punctul meu forte, asa ca prefer sa astept cu nerabdare fotografiile tale si sa-mi plimb sufletul pe unde poate nu voi ajunge nicicand! Multam si tie si lor, celor care au facut posibila tura asta de aventura! Pup you si astept!

  Reply
 • 05/09/2010 at 12:20 AM
  Permalink

  Ce-ar mai fi de spus in afara de faptul ca e o campanie reusita si ca Bobby a stiut sa se inconjoare de oameni de nota 20 precum Iulia ? Bravo!

  Reply
 • Pingback:Blogul de vacante » Blog Archive » Redescopera Romania – Prima zi prin Dobrogea

 • Pingback:iYli | #prinRomania in fotografii

 • 06/09/2010 at 2:23 AM
  Permalink

  What a writeup!! Very informative and also easy to understand. Looking for more such posts!! Do you have a myspace?
  I recommended it on stumbleupon. The only thing that it’s missing is a bit of new design. However thank you for this information.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.