In aceasta dupa-amiaza merg la Connections 2010, conferinta de social media organizat in cadrul Webtsock 2010 cu sprijinul Avon Cosmetics Romania.

Scopul evenimentului este acela de a puncta importanta mediului online, a ascensiunii retelelor sociale care isi diversifica platformele si al caror numar de utilizatori este in crestere si in Romania.

In prima parte a conferintei sunt invitati: Bobby Voicu (Online Entrepreneur & Blogger) ,Andreea Catu, (Community Manager, Avon), Cristina Bazavan (Redactor Sef, Tabu), Radu Ionescu (Managing Partner, Kinecto).

In a doua parte am sa ii ascult cu interes pe Bogdana Butnar (Director of New Stuff, Headvertising), Andrei Rosca (Founder, Pawnee), Catalin Tenita ( General Manager, TreeWorks), Dragos Bucurenci ( Activist, MaiMultVerde) si Adrian Soare (Trainer).

Sunt convinsa ca am sa cunosc multe lucruri noi, iar mediul in sine este unul perfect dezvoltarii personale si interactiuni cu oameni implicati in online si dedicatii activitatilor pe care le intreprind.

Citesti despre noutatea adusa de Facebook in viata mea aici.

Mai multe detalii despre desfasurarea Connections 2010 pe pagina special dedicata evenimentului, aici.
In cazul in care esti si tu acolo, vrei sa ne salutam si sa schimbam cateva vorbe, cu siguranta am sa ma bucur.

Later edit

Connections

conferinta

Connections 2010

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.