Povestea este foarte simpla. Ti-e foame, iti place carnea, nu esti insa un bucatar prea priceput; parca ai manca si ceva salata ca sa nu te simti atat de vinovat pentru carnea prajita in unt la care visezi….hm hm…
Prea multe dorinte, prea multe dileme! Actiunea salveaza insa gandurile ratacite.
Asadar, tai frumos bucata de muschi de purcel (sa il manance mama :D), o pui in tigaie, in unt incins (da, da, colesterolul topaie incantat) condimentezi si il faci dupa gust, mai bine facut sau in sange.
Chiftelutele din cartofi, trecute de asemenea prin untul incins, alaturi de salata proaspata insotesc purcelul de minune.
E reteta lui @MarcoVdBergh,caruia ii multumesc pentru fotografii si idee.
Pofta buna!
Arata f. bine, si chiftelutele din cartofi cum se fac?
Pai unui mancau asa cum mi-s eu,nu-i ajunge el un biet muschiulet. Dar ma gandesc ca daca l-as savura pe indelete,intr-un loc public unde nu pot da frau liber monstrului, m-as multumi si totul ar fi ok.
PS. Buni si cartofeii care lucreaza sub acoperire adica chiftelute. 🙂 yummyyyyy