Ne pierdem uneori in detalii si nu recunoastem esentialul.

Fiecare dintre noi e doar o pasare in marea de pasari, cand cerul e reprezentat de universul la care am avut doar norocul sa accedem, dar nu si taria necesara.

Cand schimbi mediul incearca sa iesi din tiparele obisnuitului si sa ai de a face numai cu ceea ce iti doresti, doar cu elementele pe care ai fi simtit vreodata ca e cazul sa le dezvolti.

Implicarea intr-un proiect mare si totodata implicit popularizarea acestuia sunt doar aspecte faptice care aduc cresterea orgoliului personal, iar respectul si baza pe care le poti pune in oamenii care te aplauda la un moment dat sunt doar trecatoare, la fel ca si spuma sampaniei.

Rezumatul intregii tale fapturi il faci seara la culcare, cand te zvarcolesti in pat de nebun sau dormi somnul celor intelepti. Pentru ca intelepciunea e semnul invingatorilor si nu al succesului de moment cand aripile sunt de lemn, iar dezamagirea si crisparea fruntii se lupta cu metodologia dorintelor infrante.

Metodologia infrangerii

Comments

Tagged on:                                         

2 thoughts on “Metodologia infrangerii

 • 11/11/2010 at 2:17 PM
  Permalink

  Who cares about the champagne whem the bubbles are gone ?

  Reply
 • 16/11/2010 at 11:37 AM
  Permalink

  A propos de pasari… imi place mult ce spunea Confucius: ” Pasarile nu vor sa traiasca mai mult; au mereu impresia ca zborul nu le apartine. Oamenii vor sa traiasca vesnic; au mereu impresia ca vor putea zbura”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.