Ce am facut astazi?
In afara faptului ca in sfarsit am auzit ceasul din prima si in felul asta vecinii mei au dormit cu siguranta pana la o ora decenta 😀 nimic special.

Am lungit viata planetei cu inca o zi prin faptul ca am dus reviste vechi la un centru de reciclare din Bucuresti. Am ramas chiar incantata de ce am gasit acolo. Se muncea de zor nu doar cu hartie si cartoane, ci si cu doze de suc sau bere, sticle de plastic.
Daca ai nevoie de adresa lasa un comentariu.

Domnul grasut de la biroul rds de la Toporasi m-a suparat foarte tare prin aroganta si modul de exprimare. Niciodata nu stie sa isi trateze clientii si crede-ma, nu a fost prima oara cand am trecut pe la biroul cu pricina. Constiincioasa fiind consider ca de azi inainte trebuie sa imi reanalizez vocabularul in vederea comunicarii in conditii favorabile burtii sale.
Poate ii gatesc si o friptura, astfel, rds si implicit angajatul cu pricina isi va respecta datele pe care le-am stabilit in contract.

Iaurt Muller de baut cu ciocolata, banana sau fistic nu am gasit, asa ca maine ma gandesc serios sa plec in calatorie magica prin Bucuresti in cautarea sa. Daca stii un loc sigur, da-mi te rog adresa.

In schimb am fost si mi-am reparat o pana. Roata stanga spate.
Vinerea trecuta am gasit-o doar desumflata, era un avertisment, insa nesimtita cum sunt nu l-am bagat in seama. Asa cum nu am bagat in seama nici stergatorul ridicat tot de saptamana trecuta. Nici nu aveam cum sa nu trec cu vederea peste astfel de lucruri atat timp cat masina e parcata la liber, in fata blocului, nu pe locul cuiva platit.

In fine, pana e facuta, nici nu a trebuit sa pun rezerva, am lasat-o tot pe cea ranita 😀
Masina e parcata tot pe locul cu pricina. Epopeea continua.

In alta ordine de idei, mai nou, pe cartela, Vodafone nu mai da bonus la convorbiri in euroi, ci in minute. Care minute nu stiu, ca dupa ce am terminat creditul s-a inchis si telefonul, fara minute bonus fara nimic. La relatii cu clientii nu mai sun pentru ca nu imi consum neuronii cu roboti sau angajati robotizati si oricum nu stateam in baza minutelor gratuite, dar inexistente de fapt de la Vodafone.
Dar asa ca si chestie, stii tu care e faza?

La lucrarea legata de arta sunt codasa rau si ma apuca un mare somn numai cand ma gandesc la ea si mai bine inchid subiectul cu care mi-am plictisit deja toate cunostintele ca deja m-a luat cascatul 😀

*
Azi e Sfantul Andrei.
Ultimul obiectiv din “Redescopera Romania” in Dobrogea a fost Pestera Sfantului Andrei.

Fara sa par habotnica sau alte minuni de genul, departe de mine asta, iti spun doar ca dorinta la care m-am gandit acolo a devenit realitate chiar in urmatoarea zi. S-a intamplat pur si simplu, desi de luni de zile munceam la implinirea ei.

Asadar, crede si se va implini. Cere si ti se va da.
Uneori lucrurile sunt scrise in stele si vin cand vor ele. 🙂
Bine ca vin.

Azi, de Sfantul Andrei, am deschis o usa catre un maine pe care il astept sub vraja curiozitatii si a unui zambet jucaus. Noroc cu pana 😀

Ah si traditia spune despre graul pe care il pui astazi la incoltit ca iti arata la sfarsitul anului povestea lui 2011, in bogatia sau verdele sau.
Hm, am fugit sa il ud iar :D:D:D

2011 intr-un fir de grau

Comments

One thought on “2011 intr-un fir de grau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.