O inima si o stea, trimise cu un trenulet numit lumina pe perna celor dragi mie.
Sa le gaseasca acolo, cu bucurie cand se trezesc in fiecare dimineata din lumea lor, in lumea lor – pentru o zi cat mai buna.

In fiecare zi incerc sa fac o bucurie cuiva apropiat. Cumpar o acadea pustiului de 4 ani care imi e vecin sau o sun pe mama sa ii povestesc lucruri fara sens doar pentru ca stiu cat ma iubeste si ca ar vrea sa ma aiba mai mult aproape; trimit o carte postala profesoarei de chitara din liceu, zambesc unui trecator pe strada. Azi am cautat un om care m-a ajutat neconditionat si fara sa aiba vreo obligatie la mine cu ceva vreme in urma cand nu gaseam solutia unei probleme. I-am facut un dar. Un dar simplu care i-a luminat ziua cu siguranta dupa lacrimile pe care a incercat sa le stapaneasca.

In preajma sarbatorilor exista tendita in randul fiecaruia dintre noi de a ne aminti mai mult, cu liniste de cei pe care ii iubim, de oamenii care intr-un moment din viata ne-au stat alaturi, de cei pe care ii admiram sau a oamenilor de la care am avut ce invata.
Stiu ca treaba asta e necesar bine-venita mereu, insa va scriu strict din punctul meu de vedere ca au fost momente in care nici de mine nu am timp din cauza rapiditatii cu care se petreceau faptele in jur, rapiditate la care m-am adaptat, dar de altii…
Stiu, poate fi o scuza, insa culmea, nu e lege ca cine se scuza se acuza…

Cine se scuza isi constientizeaza neputinta, iar acesta este primul pas in solutionarea oricarui neajuns care ne chinuie din cand in cand!

Trimit gandurile mele bune prietenilor, in Romania, pe Facebook cu ajutorul Hartii Craciunului , altfel nu

Harta Craciunului

am timpul fizic sa ii colind pe toti.

Alaturi de Petrom, am redescoperit cat de frumoasa este Romania, cu cetati si pesteri, in campiile intinse sau

pe varfuri stancoase.
Hai cu mine sa desenam harta tarii in care locuim numai in ganduri si sentimente frumoase! 😉

Si iti spun si cum procedezi:alegi pe cineva din lista ta de prieteni din Facebook, introduci orasul din care e prietenul tau si selectezi simbolul potrivit: steluta saritoare daca e vorba de un prieten, bataia de inima daca e o persoana iubita sau luminita calda daca e cineva din familie

Mie ce imi trimiti? 🙂

Harta Craciunului, harta inimii mele

Comments

Tagged on:                             

One thought on “Harta Craciunului, harta inimii mele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.