Astazi mi-am luat “la revedere” de la ele, le-am pus frumos intr-o punguta si le-am dus la ghena.

Au imbatranit si nu mai pot fi purtate.
Dupa nebunia mea le-as fi spalat bine si apoi ascuns in vreo cutie frumoasa, sa le mai vad cand imi e dor, insa lipsa de spatiu din casa mi-a spus in soapte stapanite: “numai asta ar mai lipsi”!? 🙁
Nu stiu cat de bine este sa te atasezi de lucruri. O fac poate datorita faptului ca imi iau lucrurile care imi plac si in jurul lor imi formez o poveste.

Bocancii X i-am purtat cand am mers prima oara pe munte, pantofii verzi la nunta Ilenei, cizmele rosii le-am gheteprimit de ziua mea de la EL, papucii cu fundite albastre imi faceau cu ochiul zglobiu dintre toate perechile aflate pe rafturile magazinului pentru ca apoi sa ma plimbe pe nisipul fierbinte al plajei din Vama Veche…

Ghetutele astea le-am primit de la o prietena pe vremea cand imi era prietena. 😀

Mi-a placut intotdeauna incaltamintea de culoare rosie, chiar daca a fost vorba de ghetute, adidasi, cizme sau pantofi eleganti.

Personajul meu preferat de poveste, a fost in copilarie Motanul Incaltat. 😀
Imi placea farmecul sau, curajul de a purta cizmulite colorate in tot noianul de caractere destinate copiilor pentru amuzament.
Tot un soi de Gascan incaltat poate veti spune?! Da, dar motanul meu poarta altceva decat papuci ordinari, tipul este un elegant, ce sa mai, masculul alfa dorit de orice femeie.
🙂

Cum iti alegi incaltamintea? Ce importanta ii dai?

Cum iti alegi incaltamintea?

Comments

Etichetat pe:                            

Un comentariu la „Cum iti alegi incaltamintea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.