M-am surprins mai devreme fredonand melodia de mai jos.
Am cautat-o repede pe Yt si ascultand vocea lui Rod Stewart am simtit toata linistea de care aveam nevoie.

Oameni buni, bucurati-va de ceea ce aveti si lasati nemultumirile si rautatile la o parte; tot timpul poate fi mai rau decat poate va este in acest moment sau decat a fost ieri, asa ca are sens sa vedeti doar partea plina a paharului.

Saptamana ce tocmai se incheie a fost una nebuna pentru mine, cu schimbari de situatie si cerinte in fata carora am fost pusa fara vreun aviz dat inainte si chiar ma gandeam la cei care sar in coarda pentru ceva adrenalina… Dragii mei, va invit sa petreceti cu mine doar doua zile ca nu va mai trebuie nici coarda, nici motor pana la urma ::))

Stiu ca poate ma judecati uneori si credeti ca privesc doar inainte la fel ca si caii; nu privesc deloc doar inainte si ma impart in o mie de chestii pentru ca vreau si pentru ca trebuie. Ghinionul sau norocul meu consta in faptul ca nu imi pierd niciodata logica oricat de tragica sau comica e situatia in care ma aflu.
Stiu ca tac uneori, insa daca tac nu inseamna ca nu am ce spune, ci pur si simplu o fac dintr-un oarecare bun simt pe care il am.
Nu dati cu oua ca nu are sens, nu am scris randurile de mai sus dand din coada si uitand de modestie, ci tocmai pentru ca traiesc in realitate si nu in vise.

Cum scriam si in prezentare, la “Despre iyli”, nu imi place sa ma cert si nu fac niciun concurs cu absolut nimeni.
In fine, deja divaghez de la subiectul initial al acestei postari, insa si din aceasta “paranteza” as vrea sa intelegeti toti si sa aplicati cu bucurie si seninatate, in fiecare zi doar atitudini pozitive si ganduri frumoase.
Sincer, nu ajuta pe nimeni daca suntem rautaciosi unii fata de ceilalti, daca ne jignim sau judecam gresit,daca gandim unii in locul celorlalti sau daca incepem sa masuram relatiile in general dupa cat de mare avem iq-ul.
Relatiile dintre oameni se bazeaza doar pe omenie.
Nah!

Si cu asta inchei, urandu-va succes in tot ce v-ati planificat pentru saptamana ce urmeaza sa inceapa, la randu-mi am sa continui sa “navighez”.

Pentru oameni si pentru primavara

Comments

Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.