Din ciolanul afumat fiert in urma cu cateva saptamani pentru fasole, am preparat si o ciorba, supa, nu stiu cum sa ii spun si ca de obicei am mers tot pe o reteta creatie personala. 😀
Rezultatul a fost unul gustos, yum!
Asadar, am taiat bucata de ciolan in fasii si am pus-o la fiert impreuna cu doi cartofi mari de asemenea taiati, morcov ras si ceapa taiata rondele.

ciorba cu ciolan

Am adaugat si bulion, bors proaspat si la sfarsit cand a dat in clocot am pus pe deasupra patrunjel tocat.

pofta buna

Arata asa.:)

*
In rest am mai facut o zeama cu loboda proaspata si am folosit un pachetel de varza tocata pe care o aveam pusa la congelator.
Am calit usor loboda data prin robot, alaturi de ceapa si un morcov mic ras, am pus pe deasupra condimente si dupa cateva minute in care am amestecat, am adaugat si varza tocata.

legume

Totul a mers apoi intr-o oala pe deasupra careia am pus apa si am lasat-o la fiert la foc mic.

supa cu varza

Imi place sa simt gustul patrunjelului, asa ca prefer la unele preparate sa il toc direct deasupra farfuriei.
Arata cam asa si desi nu am folosit prafuri artificiale a avut un gust foarte bun, racoritor.

Daca vrei sa acresti o astfel de supa eu te sfatuiesc sa storci lamaie.

Cam atat pentru azi. Tu ce mai gatesti?

Supa, ciorba si pofta de gatit

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.