De cand ma stiu sunt obsedata de trecerea timpului.

Fie ca este vorba de faptul ca lipsa lui nu imi permite sa duc la bun sfarsit tot ceea ce imi propun, fie ca intra in discutie ridurile de expresie sau atentia pe care o acord alimentelor consumate si sportul, toate se impletesc in fiecare zi intr-un bulgare tot mai greu pe care incerc sa il urc pe dealul numit perfectiune.

Cine spune ca e usor sa tii o cura de slabire sau sa alergi o ora in fiecare zi este clar ca nu a facut asa ceva niciodata. Privita din afara orice activitate pare usoara.
-Si eu pot sa cant asa la chitara! Si eu pot sa fiu si mai frumoasa, dar nu vreau! Si eu pot sa am parul la fel de stralucitor.

Ingrijirea corpului cere timp, cere rabdare si nu in ultimul rand bani.
Daca in privinta alimentelor scapi ieftin in masura in care mergi asemeni mie pe varianta piata si cumperi numai de la producatori, de la taranii care isi comercializeaza produsele plantate si muncite de ei insisi, cand vine vorba de tratamentele de intretinere si infrumusetare facute la cabinetele cosmetice, datele “problemei” se schimba la 180 de grade.frumusete
Intr-adevar, exista si varianta cosmeticii naturiste, insa din cand in cand ai nevoie si de impulsul tehnologiei.

HotCity.ro si Noblezza Beauty Lounge te invita astazi, incepand cu ora 18:30 sa descoperi cele mai noi tratamente de infrumusetare, pentru a intampina sezonul estival cum se cuvine.

Corpul pe care in secret ni-l dorim perfect, are nevoie de multa atentie.
Vitaminele regasite in alimente sunt benefica frumusetii pielii nu doar din interior, printr-o dieta echilibrata, ci si din exterior, aplicate direct pe piele.
Curatarea tenului este esentiala si nu e cazul sa faci economie la produsul demachiant.
Realitatea ca o piele neteda, catifelata, placut parfumata si tonica este un argument pentru a te simti bine.

Frumusete si tehnologie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.