M-am cam plictistit in ultimele zile. Si cand spun asta nu ma refer la faptul ca nu am avut ceva de facut sau ca in jur nu se intampla nimic interesant, ci pur si simplu, am o stare de plictiseala, de scarba absoluta.
Chiar daca o carte sau un film, chiar daca bicicleta imi ocupa timpul si imi plac pana si hartiile la care tot lucrez, ceva lipseste din intreg amalgamul, ceva nu merge cum mi-ar placea si deciziile mele sunt undeva in mijlocul incertitudinii.

Ma lupt practic cu mine si incerc sa aman fix ceea ce imi doream atat de mult, cu o dulce durere, cu speranta ca as putea face combinatii de doi catre trei, de cinci cu opt, astfel incat sa cern in sita numai ceea ce imi place si cum imi place mie din trecut si prezent.
Prea multe nopti m-au chinuit luni intregi, nu stiu daca sunt capabila sa visez iar. Mai bine zis, nu stiu daca vreau sau daca am un motiv serios sa visez iar.
Poate nu am sa inteleg niciodata de unde vine cocktailul de logica si egoism, de sado-masochism care ma imbata uneori in locul apei reci pe care o prefera de obicei femeile.

Cert este ca acum ma simt totusi asemeni unui drogat aflat in sevraj.

sm

Imi reprosa cineva zilele trecute ca nu am fost capabila niciodata sa iubesc din inima, cu adevarat. Insa ce inseamna pana la urma iubirea si cine mai da doi bani pe ea, daca tot am ajuns la subiectul asta. 😀

Mda…in accesele de naivitate care ma caraterizeaza uneori… eu dau totusi…..desi instinctul de conservare imi sopteste bland: “Nu, nu iar, e o idee ataaattt de proasta?!”

Femeile pana ajung la un grad de intelegere sa se maturizeze, sunt absurde…. Iubirea trebuie sa se simta, nu sa se declare.

Pana la urma fiecare dintre noi avem un mod diferit de a ne manifesta si in plus la varste diferite avem alt tip de comportament, desi ne raportam la situatii asemanatoare. Intr-un fel iubesti la 19, in altul la 28 si cu siguranta cu totul altfel la 50.

Am vazut la un moment dat un film, nu ii mai tin minte exact titlul, dar era in genul : 10 ponturi ca sa indepartezi pe cineva care te place.
Filmul ala mi s-a potrivit manusa, da, sunt o sado-masochista din punctul asta de vedere; de fapt sunt sigura ca producatorii au scris acolo jos, la final, dupa lista lunga de actori: pentru Iulia, sa invete noi modalitati sa se chinuie. Pe ea si pe altii.

In noaptea trecuta nu am putut sa dorm. Un amestec de liniste si incertitudine au creat o intreaga salata de ganduri in mintea mea. N-am mai avut rabdare sa astept visand ziua de marti, pentru ca azi sunt atat de multe de incheiat.
Si dupa ce inchei lista aia nenorocita pe care am facut-o sambata trecuta, cu mintea inghetata de frigul de pe plaja din Eforie, am sa imi impun sa nu mai gandesc macar o ora. Sa vedem domnule cum e sa iubesti asa cu inima?!

Daca nu am avea noi insine atat de multe defecte nu le-am mai vedea pe ale celor din jur! 😉

Telenovela sadomasochista

Comments

Tagged on:                             

One thought on “Telenovela sadomasochista

 • 05/07/2011 at 11:38 PM
  Permalink

  Don’t hurt yourself by searching for an explanation.
  You will never find it.
  Cz. Love is a feeling.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.