Uite cum se aprinde o stea, sau poate e un bec…..as putea sa plec, as putea sa stau, nici eu nu stiu mai bine… intre ploaie si pamant, eu sunt omul care vine, merg cu tine, scriu si cant…” Ia sa vedem daca ghiceste cineva care e cantecul? 😛

Sunt momente in care fiecare dintre noi prefera minciuna in locul adevarului; e mai dulce si in plus imaginatia care o scorneste are nevoie in permanenta de suplimente. Ne place sa fim victime. 😀 Melodia sentimentelor

In fiecare zi mi se destainuie o alta povestioara, sau mai bine spus, chiar nuvela in toata regula, dintr-o carte fara punct.
Cartea nu imi apartine si sunt convinsa ca nu am sa ii fac rezumatul vreodata, pentru ca de cele mai multe ori, sentimentele nu au nevoie de cuvinte.

Ce este cu adevarat amuzant in toata situatia asta, e faptul ca inainte de a-mi fi povestite vorbele cu pricina, am rasfoit cartea care le contine.

Acolo, pe un rand, la sfarsitul capitolului, dintr-o prima noapte tarzie, scria ca minciuna nu implica prietenie si nici sentimente; scria ca minciuna nu inseamna incredere sau respect.

Da, melodia e cea de mai jos.
Si acum te intreb pe tine, sa fi fost o stea sau poate doar un bec? 😉

Pentru ca melodia sentimentelor nu are nevoie de cuvinte

Comments

Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.