In urma cu ceva vreme, intrebam de unde iau fluturi pentru lustra (gen!!!) din dormitor.

Treaba era destul de serioasa, deoarece fluturii de la purtator, respectiv din mintea si din inima mea, aveau nevoie de prieteni si de inspiratie.

Zambete si fluturi
Zambete si fluturi

Dupa cautari prin oras, cateva telefoane de la amici si chiar sfaturi in privinta confectionarii insectelor cu pricina, recunosc, am avut nevoie de o pauza in urma careia sa pot lua deciza potrivita.

Asa, in aglomeratie sau stres intotdeauna exista posibilitatea sa nu aleg fix ceea ce mi se potriveste, ceea ce simt cu adevarat.

Si intr-o zi, mi-au iesit in cale, sunt rosii si nu scrie Dinamo pe ei :D, insa reprezinta fluturii ideali pentru dormitor, proiectia ideilor mele in realitate.

Un singur surubel si lipsa unei surubelnite statea in calea indeplinirii visului meu si a zborului de fluturi din dormitor.

Paul m-a salvat insa cu pricepere si rabdare. Sunt un om implinit in ciuda celor doua maini stangi pe care le am! 😀
In plus am un prieten pe care sa ma pot baza!
Multumesc.

Cu atentie!
Cu atentie!

Si pentru ca prietenul la nevoie se cunoaste, 😀 si la treaba asta sper sa nu imi iau caramizi in cap 😀 va spun fetelor, ca Paul e si mai frumusel decat il vedeti in pozele astea.

Fluturii care “zboara” acum prin dormitorul meu sunt insignifianti pe langa cei care vor zbura in stomacul vostru atunci cand il veti cunoaste. 😉

Lustra (gen!!!) arata cam asa acum.
Toate visele perfecte sa vina la mine!

Liber la vise frumoase!
Liber la vise frumoase!
Fluturi si zambete sau cum am facut dormitorul mai frumos

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.