Treaba asta cu vocabularul “buruienos” este o caracteristica destul de des intalnita la mai toti barbatii care in anumite imprejurari nu ezita sa scoata perle din gura.

In functie de ocupatie, studii sau indrazneala pot apela la paleta larga de cuvinte injurioase sau cuvinte care fac sa ti se zbata timpanele si sa ti se incordeze pielea tenului la auzul acestora.

Dupa umila mea parere, limba Romana beneficiaza de diverse injuraturi, cuvinte murdare si blesteme.

Cel care a fost injurat, blestemat sau cum se mai zice “blagoslovit” cu aceste cuvinte de imbarbatare gen: “du-te-n aia matii” ; “sa-ti f**I pe ma-ta” risca sa nu poate fi spalat nici de ploile musonice si nici de cloru` de la spalatoria Nufarul!

Barbatii vorbesc porcos din lipsa altor expresii la acel moment.
Injuraturile sunt ca o descarcare nervoasa sau in timpul unor partide de sex dau curaj, pentru ca in atare imprejurari cam totul este permis, nimic nu este rusinos.

Oare cum or fi injurand sau cum injura surdo-mutii?
Cum vorbesc ei urat in timpul partidelor de sex?

De ce vorbesc barbatii porcos?!

Comments

Tagged on:                     

15 thoughts on “De ce vorbesc barbatii porcos?!

 • 22/08/2011 at 11:54 AM
  Permalink

  N-ai vrea sa stii cum injura surdo-mutii! Cred ca mult mai suportabile ar fi cuvintele decat gesturile si mimica celor cu dizabilitati audio-vocale… Dar, nu numai despre asta vorbim, ci si de manifestarile oamenilor (nu numai barbatii)care-si baga, scot etc. Intr-adevar, sunt manifestari ale eliberarii unor tensiuni acumulate intr-o perioada de timp variabila de la caz la caz. Uneori pot fi chiar simpatici, alteori de-a dreptul agasanti insa, fiecare din noi am avut cel putin o asemenea “iesire”.

  Reply
  • 22/08/2011 at 12:00 PM
   Permalink

   Dar in pat de ce ne place sa folosim astfel de cuvinte uneori?! 😀

   Reply
  • 22/08/2011 at 1:27 PM
   Permalink

   Imi imginez cum ar fi ca in cazul surdo-mutilor acestia, sa isi trimita SMS-uri cu continut obscen sau eventual MMs-uri ca pot fi mult mai expresive.Astfel partidele de sex pot dura muuuuul,muuuult pana termini de scris.:))

   Reply
 • 22/08/2011 at 12:07 PM
  Permalink

  Depinde. Uneori le folosim, alteori nu. Eu de exemplu nu le folosesc decit in situatia in care stiu ca pe partenera o excita un asemenea limbaj. Altfel spus o fac pentru ea, ca un om bun ce sint si copil frumos ce-a facut mama. 🙂

  Reply
  • 22/08/2011 at 1:21 PM
   Permalink

   Frumusetea merita sacrificata pentru o cauza nobila ca cea expusa aci de tine:)

   Reply
   • 22/08/2011 at 6:56 PM
    Permalink

    Extremele sunt interesante uneori siii… excitante! :))

    Reply
 • 22/08/2011 at 1:34 PM
  Permalink

  Cursing and swearing (no matter where or when) indicates a chronic lack of vocabulary.
  I don’t think this is reserved exclusively to men.

  Reply
  • 23/08/2011 at 8:38 AM
   Permalink

   Cursing and swearing is human nature here in romania and you will find many people doing this! Vocabulary? Lol! Wath means this when we`re talking about rude people? Nice to meet you Marco and thank you for the comment!

   Reply
 • 22/08/2011 at 9:36 PM
  Permalink

  Surdo muţii se pupă în timpul partdelor de sex!
  Cu înjuratul nu pierd timpul,că au la îndemînă…tot ce vor

  Reply
  • 23/08/2011 at 8:39 AM
   Permalink

   Asa este. Au totul la indemana si o fac in liniste! :))

   Reply
 • 29/08/2011 at 8:23 PM
  Permalink

  Am citit explicatia injuratului in pat, intr-o carte de bioenergie. Zice asa, ca daca pasiunea este extrem, dar extrem de mare, trebuie sa te eliberezi cumva de acest sentiment divin si sa il cobori in uman,sa il terfelesti un pic, ca sa nu-ti pierzi mintile in cazul in care lucurile evolueaza prost ulterior. Astfel, fara sa iti dai seama, incepi sa injuri ca un porc ( in sfarsit, scroafa, in cazul meu, ca mi s-a intamplat). Evident, totul se intampla fara a calcula chestia asta, pur si simplu o faci.

  Reply
  • 30/08/2011 at 10:32 AM
   Permalink

   Campul asta bioenergetic poate este de mai multe “culori” sa zic asa. Daca incercam sa ne substituim de propria noastra personalitate in pat si sa adoptam un limbaj pe care de regula nu il folosim,nu facem altceva decat sa ne facem singuri rau lasand impresia ca am scapat de refulari…

   Reply
 • 08/11/2012 at 12:16 PM
  Permalink

  Stai ca asta cu vorbitul porcos in timpul sexului ma depaseste. Adica in timp ce ti-o bagi la propriu, ti-o mai bagi si verbal? Sa compensezi sau de ce? 😀

  Reply
  • 08/11/2012 at 12:59 PM
   Permalink

   E simplu, unora le plac lucrurile clare. Poate e femeia confuza, nu stie ce e cu ea si ce se intimpla si tre’ s-o lamuresti, motiv pentru care cind i-o indesi ii si explici, sa nu o bintuie vreun dubiu. Ideal ar fi (dar e mai complicat) sa ai la tine si un set de poze cu care s-o lamuresti si vizual. Nu numai fizic si verbal: “te f*t fah, uite-asa te f*t chiar in clipa asta”.

   Uitasem de articolul asta, m-a distrat si prima data cind l-am citit, ma amuza si acum. Si-mi imaginez scena de mai sus si rid cu lacrimi 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.