Venind cu un tren de persoane (rama) care circula pe distanta Sighisoara-Brasov, la ora 10.10 am avut nesansa ca pe langa faptul ca acest tren care circula cu restrictie de viteza, sa mai loveasca si o Dacia Breack la o trecere de nivel cu calea ferata, nesemnalizata cu semnale acustice.

In dreptul localitatilor Vadu Rosu- Brasov am auzit semnale repetate date cu fluierul locomotivei la apropierea de pasajul in cauza si viteza trenului a fost redusa.

La un moment dat am simtit o bufnitura de mica intensitate si am observat pe geamul vagonului dacia rasucindu-se cu 180 grade fata de sensul de mers la acel pasaj.

Trenul s-a oprit in 35 metri si am avut ocazia sa vad ceea ce s-ar fi putut termina tragic. Cauze: motorul vechiturii (daciei) s-a oprit exact in locul nepotrivit in momentul nepotrivit iar soferul, un batran nu a avut prezenta de spirit sa lase masina sa mearga inapoi de pe pasaj.

Lucrul bun este ca nu a fost nimeni ranit, partea proasta este ca masina fiind avariata in proportie de 60% nu va putea fi reparata din cauza bugetului celui vinovat. A soferului…

Accident cu implicarea unui tren de persoane

Comments

2 comentarii la „Accident cu implicarea unui tren de persoane

  • 30/08/2011 la 10:24 AM
   Legătură permanentă

   Mosul,adica soferul a avut mare noroc ca l-a zarit mecanicul din timp,a redus viteza la 40 Km/h si…ca nu a fost o locomotiva electrica din aia in toata regula ca,il facea gunoi pe faras !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.