Parul care le iese unora din nas sau chelia pot fi semne de bunastare, pe cand marimea penisului poate fi un semn evident pentru starea materiala precara a individului asa cum zice si cantecul acela: “da-te Leano din poteca, ca am o p**a cat o sfecla! Am o p**a cat un nap, p**a de baiat sarac!”

Insasi sculpturile si picturile ramase de pe vremea Imperiului Roman ne infatiseaza nud eroi, gladiatori, zei sau “eminente cenusii”. Niciunul dintre acestia nu are organu` sa atarne ca o limba de clopot intre picioare! 😀

Citisem cu ceva vreme undeva, intr-o revista, ca marimea penisului este bine sa fie cam …cat PIB-ul Romaniei.

Sa ma explic putin!
Daca PIB-ul Romaniei este aprox. 13,5 miliarde euroi, este bine ca si marimea penisului sa se incadreze in aceleasi valori. Adica 13,5 cm…

Cu totii stim ca mirosurile se simt in nas, iar gusturile alimentelor in gura.

Ei bine, daca mancarea ajunge in stomac stau si ma intreb de ce folosim lingura sa o introducem in gura unde, o mestecam,o predigeram si apoi o inghitim sa ajunga in stomac?! De ce nu o introducem prin ce stii ce aparat direct in stomac, scutindu-ne de un efort in plus?

Daca ne vin musafiri in vizita de ce nu-i ducem de la inceput in fundul apartamentului, ci ii primim un sufragerie unde socializam?

Cam asa este din punctul meu de vedere si in cazul sexului. Adica: placerea este acolo, la intrare si nu in colul uterin unde se intampla cu totul alte trebi importante?!

Influenteaza in vreun fel marimea penisului succesul in cariera sau aduce o viata personala fericita? 😀

Cum influenteaza marimea penisului increderea in sine a barbatului.

Comments

2 comentarii la „Cum influenteaza marimea penisului increderea in sine a barbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.