Nu prea sunt eu genul care sa se manifeste topaind sau tipand la vreun concert, de orice categorie ar fi muzica, asa ca nici azi-noapte la Armin nu mi-am iesit deloc din starea-mi teribila de lene.

Armin vine din Olanda, motiv pentru care il iubesc maxim si neconditionat, pentru ca Olanda constituie eterna mea obsesie si dragoste.

Armin van Buuren
Armin van Buuren

Armin a inceput in 2001 pe radio cu o emisiune care a depasit 30 de milioane de ascultatori din peste 40 de tari, repeta inca de la inceput in propriul sau studio muzical si se pare ca 2011 constituie al 5-lea an in care va fi ales Top of the world.

Frumos, la Sala Polivalenta, mi-a placut, publicul cumintel, decent.

M-am ciocnit de o singura magarie cand am filmat si nici nu ma mir de altfel.
Asa cum am mai scris si cu alte ocazii, atata nesimtire ca in Romania nu am vazut nicaieri in lume, atat timp cat este vorba sa filmezi sau sa faci o fotografie.

Tot timpul te trezesti cu un idiot care sa iti treaca prin cadru sau sa se bage in seama atunci cand nu are loc.

Asa si aseara, vreo doi baieti singuri, dar cu siguranta tare nelinistiti, s-au apucat sa bage degetele in fata obiectivului, ba chiar m-am trezit si cu o haina aruncata peste acesta.

Situatia cu pricina m-a amuzat pe moment, dar daca stau sa ma gandesc la rece este de toata jena.

Nu conteaza ca e concert, nunta, ca faci o poza pe strada ca asa ti se scoala tie la ora X, e absolut nepoliticos sa te trezesti peste tine cu o alta persoana, pe care de altfel nu ai deranjat-o cu nimic si sa se duca dracului toata munca ta.
Glumele astea sunt de retardati din punctul meu de vedere.

Revenind la Armin, acesta a stat 40 de minute peste program, a coborat pe marginea scenei si a dat mana cu publicul aflat in fata acesteia.
Ba chiar cateva minute a ridicat in maini steagul Romaniei.

Nici nu ma mira faptul ca a ramas vreme de 4 ani pe locul I in lume la categoria sa, dincolo de muzica, stie sa isi trateze publicul, sa comunice cu cei aflati in sala.

Si ca orice blogger care se respecta nu am in acest moment un aparat decent pentru fotografii/ filme. Atat Panasonicul, cat si Olympusul sunt la reparat.

Am folosit pentru imagini minunea NokiaE63.
E minune ca am avut ceva decat deloc. 😀

P.S. Mersi Piticu pentru invitatie. 😛

Armin van Buuren- What a night!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.