Zicala ca “barbatu-i stalpul casei” pare ca nu mai este de actualitate!

Cum ar fi povestea in care, Ileana Cosanzeana il scapa pe Fat-Frumos din ghearele Balaurului, doar pentru faptul ca el, Fat-frumos, este mai inainte de toate “mishto”?

Se pare ca frumusetea le da dreptul unor barbati sa se poarte asemenea unor fete mari (poate ne mai aducem aminte ce-s alea) sau sa se poarta asemenea unor calugarite de la ce-stii-ce schit.

Frumusetea este pe langa multe altele si o povara.

Da, este o povara ca daca nu o intretii, nu mai esti privit, nu mai esti dorit de marea masa a femeilor majoritare din aceasta lume si vei sfarsi prin a fi pomenit la timpul trecut, dispar superlativele care ti-au mangaiat ani de-a randul “sensibiloasele” timpane.

In acest caz, va ramane in discutie femeia care prin insasi natura ei, este o luptatoare, este o frumoasa si este cea care tine in continuare casa!

Oare cate broaste trebuie sa pupi pana sa gasesti pe Fat-Frumos?

Fat-Frumos si femeia care tine casa

Comments

Etichetat pe:                    

4 comentarii la „Fat-Frumos si femeia care tine casa

  • 09/11/2011 la 6:14 PM
   Legătură permanentă

   Mai devreme sau mai tarziu ,toti vom ajunge sa fim priviti cu dizgratie,asemenea unor broscoi.Sufletul insa,in cele mai multe cazuri,ramane tanar. Mai tanar ca al multor juni care sa dau azi printi…

   Răspunde
 • 13/11/2011 la 2:33 PM
  Legătură permanentă

  Eu consider ca barbatul trebuie sa fie in continuare stalpul casei, nu eu. Sunt de acord sa respect toate drepturile si obligatiile ce survin din statutul de femeie, in speta, doamna in societate, gospodina in bucatarie si…..in pat, desi, spun cu mana pe inima ca este extrem de greu, dar merita, caci daca alegi broscoiul cu ochii larg deschisi, primesti ca premiul respect, protectie, dreptul la opinie, la o alegere independenta de el si libertatea de a gandi cum vrei tu. Am specificat cu ochii larg deschisi, pentru ca exista multi barbati care au senzatia ca anumite lucruri pe care o femei le face, pur si simplu li se cuvin si nu este necesar sa dea ceva la schimb, caci simpla lor prezenta de printi, este suficienta.Nu am de gand sa preiau roluri masculine, la fel de frumos cum si ideea unui barbat care da cu mopul sau sterge praful, ma scarbeste profund.

  Răspunde
  • 13/11/2011 la 3:42 PM
   Legătură permanentă

   Personal subscriu Sorana, la ce ai scris si cu respect mentionez ca in casa sunt 80% femeie. Ce-ar fi ca dupa o zi de calvar la serviciu,sa imi las soata sa se apuce de gatit,de spalat de facut trebi casnice? Nu se face. Traim si colaboram impreuna pana la urma, la tot ce tine de casa si casnicie.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.