Ne-am obisnuit sa il vedem pe George Clooney in filme de actiune sau jucand roluri de trisor, ca in pelicula “Ocean`s 13”, alaturi de parteneri si partenere cu renume.

Actorul George Clooney este sarmant, rafinat, cu priza la public, mai ales la cel feminin.

In noul sau film “Ides of March” George Clooney joaca rolul lui Mike Morris, un guvernator plin de speranta, angrenat in campania politica pentru ocuparea scaunului de primar al statului Ohio.

Evenimentele se desfasoara
intr-o atmosfera apasatoare in care predomina tradarile fraticide din spatele scenei politice, punandu-i pe pretendentii la functia de primar in ipostaza de a se sicana reciproc.

Contracandidatul lui Morris este numit Pullman (Michael Mantell).
Cei doi politicieni sunt asemuiti cu Nadal si Federer intr-un meci de mare slem, diferenta dintre actori si tennismani, facand-o doar “tonusul muscular”.

Pelicula “Ides of March” este regizata de George Clooney, iar scenariul este scris impreuna cu Grant Heslov si Beau Willmon.

Capriciul acestui film consta in faptul ca, in pofida tuturor greutatilor si in ciuda prezicerilor sumbre, masinatiuni si complot, ramane in esenta o poveste de dragoste.

Conform Box office, bugetul filmului a fost estimat la 12.500.000 usd, iar in prima saptamana de difuzare a peliculei, incasarile s-au ridicat la suma de 10.470.143 usd. Durata spectacolului cinematografic este de 101 minute, color, avand sunet in format Dolby Digital/ DTS/SSD.

Filmul va fi lansat in Romania in data de 27 ian.2012.

Ides of March- Ziua tradatorilor

Comments

Etichetat pe:        

5 comentarii la „Ides of March- Ziua tradatorilor

 • 22/01/2012 la 12:46 PM
  Legătură permanentă

  Candidati la presedentie (nu la primarie ;-)). Si-ar prinde bine un link catre un site (oricare, ca-s destule) care sa ofere mai multe detalii despre film.

  Răspunde
  • 22/01/2012 la 2:02 PM
   Legătură permanentă

   Vlad si-a scris parerea despre film si atat.

   Este un blog.Spune-mi ca nu ai citit si altceva 😀
   Cine vrea mai multe detalii despre film, cu siguranta le gaseste pe site-urile cu tematica.

   Răspunde
   • 22/01/2012 la 2:12 PM
    Legătură permanentă

    N-am nimic cu parerea lui Vlad :-). Tocmai pentru ca exista site-uri tematice, consider ca ar prinde bine un link in articol – o fi, n-o fi bun pentru SEO, habar n-am, dar cu siguranta poate ajuta pe cativa (multi, putini, habar n-am) cititori :-).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.