Revin la paste.
Sunt simplu de preparat si imi plac foarte mult.
Reteta de mai jos poate include inclusiv carne, fie ca este vorba de peste sau pui, insa astazi nu am chef de ea, asa ca am inventat altceva fix cu ce am gasit in casa.

Am folosit smantana lichida, o ceapa, un sos iute numit nasi goreng.

Cat timp am pus pastele la fiert, am calit usor intr-o tigaie, cu o lingura de ulei, ceapa taiata marunt. Am adaugat apoi treptat o parte din smantana lichida si o lingura de nasi goreng.

o parte din ingrediente
o parte din ingrediente
fierb pastele
fierb pastele
ceapa si smantana lichida
ceapa si smantana lichida
Bertollini
Bertollini

La final, am adaugat in compozitie cateva linguri de Bertollini. Mmmm

Cand pastele au fost fierte, le-am lasat sa se raceasca la presiunea apei reci si apoi le-am amestecat cu sosul obtinut.

Cum spunea la inceput sunt foarte gustoase.
Ceea ce va doresc si voua: pofta buna!

inca putin
inca putin

Pastele s-au fiert
Pastele s-au fiert
Pofta buna.
Pofta buna.
Bertolli si paste colorate

Comments

Tagged on:             

2 thoughts on “Bertolli si paste colorate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.