Merg pe strada, la restaurant ori stau la vreo coada sa cap de grija facturii X si peste tot imi ajung la urechi soaptele dorintei si ale zeitei frumusetii.
Toate prietenele mele vorbesc despre slabit, despre diete sau sport.

Stop!
Inainte sa observi la o femeie, cat de gratioasa sau rubensiana este, sunt alte elemente care atrag atentia in mod involuntar.

Ce te faci daca zana care iti zambeste jucaus are un par nespalat, imbacsit, ceva urme de la detergentul verde de spalat vasele sub unghii?
Ah si mai rau, ce te faci daca atitudinea zanei nu aduce nicidecum cu aceasta, ci mai degraba cu a unui baietoi needucat, daca scuipa printre dinti, se uita cioras sau se scarpina in vreun loc nepermis in public?

Hm si daca zana trage de tine si te acapareaza cu atitudinea sa dominanta gen “nu conteaza ce vrei sau simti tu”?!

Visam la echilibru, dorim succesul si frumusetea eterna.
Intreaga atentie a celor din jur daca s-ar putea sa fie orientata asupra noastra, a femeilor, de la orgoliu pana la buna-dispozitia sincera ar anihila si cei mai rebeli hormoni.

Frumusetea este de mai multe feluri.

Frumusetea porneste in primul rand de la impacarea cu sine, multumirea vis a vis de propria viata, ritm, de aprecierile sau relatia pe care o ai cu cei din jur sau cu familia.

Ai intalnit papusi de gheata? Femei frumoase dar… atat?

Frumusetea e vie si poate fi cultivata.
Mai cred insa ca frumusetea cere timp si o anumita calitate a serviciilor.

Am regasit tocmai aceasta calitate la centrul de remodelare Glamour, eu cea obsedata de tinerete fara batranete si viata fara de moarte, dar si fara fire albe sau altfel de riduri in afara celor de expresie.
Glamour are doua centre de remodelare corporala in Bucuresti, respectiv in Piata Victoriei si pe bdul Decebal si un centru beauty in Dorobanti.
Serviciile pe care le ofera sunt la preturi foarte bune pentru un salon de lux si incep cu tratamentele clasice de cosmetica sau frizerie pana la cele necesare in cazul remodelarii corpului dupa o dieta sau necesare in timpul desfasurarii acesteia, astfel incat pielea sa nu capete vergeturi sau alte semne deloc estetice.

Eu mi-am tras frizura noua, asa cum imi doream de mult, cu tepi, breton, ce mai o nebunie totala pe un par semi-lung, iar artista care mi-a transformat nebunia estetica in realitate, este dra Deea care lucreaza cu multa pasiune si talent la centrul beauty din Dorobanti.
Spun talent, deoarece fie ca esti doctor sau lucrezi in domeniul frumusetii trebuie sa ai mana, asemeni pictorilor, sa redai fix ce este in mintea unui om.

I like it!
I like it!
cu Deea
cu Deea

In curand am sa merg si la cateva tratamente corporale si am sa povestesc mai multe la fel de deschis si sincer.
Pana atunci insa, gasesti mai multe informatii despre Glamour pe pagina de Facebook.

Sa fiti frumoase si sanatoase.
Ah si pentru ca maine e 8 Martie, alaturi de Glamour am un voucher- dar la unul dintre centrele de remodelare corporala amintite mai sus pentru Roxana Bursuc.
Nu uita ca frumusetea e vie si poate fi cultivata! 😉

P.S. Dintre tratamentele pe care le recomand in mod special? Ai auzit de drenaj limfatic?
Ei bine, reprezinta una din modalitatile de detoxifiere a organismului si totodata de remodelare corporala.
E simplu: drenaj limfatic. Totul e sa si vrei sa faci ceva pentru tine si implicit pentru corpul tau!

Frumusetea e vie si poate fi cultivata

Comments

4 comentarii la „Frumusetea e vie si poate fi cultivata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.